Rebreather-kokeilu

25.1.2014

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää mahdollisuuden kokeilla allasoloissa suljetun kierron sukelluslaitetta eli rebreatheria. Kokeilu pidetään lauantaina 25.1.2014 kello 16.30–20.45 ja se sisältää noin tunnin pituisen teoriaosuuden ja noin 30 minuutin pituisen valvotun sukelluksen per osallistuja. Mukaan mahtuu 6 osallistujaa. Tällä hetkellä kokeilu on täynnä, mutta peruutusten varalta mukaan voi ilmoittautua varasijalle.

Kouluttajana kokeilussa toimii Jani Santala ja laitteena on rEvo III (http://www.revo-rebreathers.co.uk/revo-iii-closed-circuit-rebreather).

Osallistumisen edellytyksenä on laitesukelluskortti (P1/OWD) ja vähintään 15 vuoden ikä. Alle 18-vuotiaalta tarvitaan lisäksi huoltajan suostumus.

Mukaan kokeilulle pitää ottaa perusvälineet, tarvittaessa välineitä saa lainaksi seuran puolesta. Koska vain yksi osallistuja kerrallaan pääsee kokeilemaan rebreatheria, voi odotusajan käyttää harjoittelemalla perusvälineillä tai laitesukellusvarustein.

Kokeilun hinta on 55 euroa/osallistuja. Ilmoittautumiset 20.1.2014 mennessä Facebook-tapahtumaan tai sähköpostilla teemu.virtanen@riusuk.net. Seura laskuttaa osallistumismaksun ennen tapahtumaa, lasku lähetetään sähköpostilla.
 
Kokeilun teoriaosuus alkaa kello 16.30 uimahallin alakerran kokoushuoneessa.