Itä-Suomen sukellusleiri

9.8.2013

Seuran perinteinen Itä-Suomen leiri pidetään jälleen koulujen alkamista edeltävänä viikonloppuna 9.-11.8.2013. Majoittuminen tapahtuu Karjalan Kievarissa Kesälahdella, ja sukelluksia tehdään kolmena päivänä ainakin Keski-Karjalan Sukeltajien tukikohdassa aiemmilta reissuilta tutulla Valkiajärvellä Kiteellä. Suunnitelmissa on myös järjestää sukelluksia muille lähialueen kohteille. Valkiajärvi on kirkasvetinen ja soveltuu hyvin kaiken tasoisille sukeltajille. Mukaan otetaan myös seuran matkakompressori ja nitrox-sekoituslaitteisto.

Sukellussuunnitelma tarkentuu vielä kesäkuun aikana.

Majoituksen hinta 2 yöltä on noin 50 euroa/hlö, majoittuminen tapahtuu Karjalan Kievarin alueella olevissa mökeissä. Kievarissa on mahdollisuus nauttia aamiaista, päiväruokaa ja illallista omakustanteisesti. Majoituksen lopullinen hinta riippuu lähtijämäärästä. Tarkemmista majoitusjärjestelyistä tiedotetaan ennen reissua.

Sitovat ilmoittautumiset 30.6.2013 mennessä Teemu Virtaselle, teemu.virtanen@riusuk.net tai liittymällä Facebook-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/203101779842313/. Seura laskuttaa majoitushinnan ilmoittautuneilta heinäkuun alussa.