Laitesukelluskokeilu

30.11.2013

Riihimäen Urheilusukeltat ry järjestää lauantaina 30.11.2013 klo 16:15 – 18:30 (noin)

LAITESUKELLUSKOKEILUN

Kiinnostaisiko sinua laitesukellus, mutta et ole koskaan kokeillut sopiiko laji sinulle? Miltä tuntuu sukeltaa painottomana pinnan alla kun ei ole mikään kiire pintaan?

Nyt olisi mahdollisuus laitesukelluskokeiluun, jossa löytyisi vastaus ainakin noihin kysymyksiin.

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 2 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin 20 minuutin mittainen laitesukelluskokeilu Riihimäen uimahallissa.

Varusteet
Laitesukeltajakouluttaja huolehtii laitesukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ainoastaan tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?
Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Jos sairastat epilepsiaa, astmaa, diabetesta tai sydän-, keuhko- tai verisuonitauteja on syytä ennen laitesukelluskokeilua keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa. Myös aiemmin tehdyt leikkaukset rinnan alueella saattavat olla este sukellukselle.

Hinta
Laitesukelluskokeilun hinta on 50,00 euroa / henkilö.

Seuran rahastonhoitaja lähettää osallistujille laskun sähköpostitse. Lasku tulee olla maksettu tapahtumaan mennessä (tulostathan kuitin mukaan).

Mikäli sukelluskokeilun jälkeen henkilö ilmoittautuu seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50,00 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta.

Laitesukelluksen ajankohta: lauantai 30.11.2013 klo 16:15 – 18:30 (noin)

Kokoontuminen klo 16:15 Riihimäen uimahallin aulassa, josta jatkamme matkaa uimahallin kokoustiloihin, olethan siis ajoissa paikalla.

Ilmoittautumiset tapahtumaan:
Tomi Mustonen, tomi.mustonen @ riusuk.net, p. o4oo 923 775
tai ilmoittautumalla Facebook-tapahtumaan.

Huomioitavaa

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.