Kesäretki Kroatiaan

2.8.2014

=== Retki on myyty täyteen. ===

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää kesäreissun Kroatian Murteriin 2.-9.8.2014 eli juuri ennen koulujen alkua. Sukelluskeskuksena on aiemmilta reissuilta tuttu Najada Diving, jota emännoi suomalainen Anna Nokela.

Olemme saaneet alustavan tarjouksen, joka sisältää 10 sukellusta viiden päivän aikana. Ryhmän maksimikoko on kahdeksan henkeä ja minimikoko neljä henkeä. Tähän lukuun ei lasketa tapahtuman järjestäjiä eli Rikua ja Teemua.

Saamme tarkan tarjouksen, joka sisältää mm. sukellusvarusteiden vuokrat, kun tiedämme onko matkalle riittävästi lähtijöitä.

Majoitus on House Coronatassa: http://www.najada.com/new1/appartment/app_coronata_en.html. Talo on sama, jossa seuran retkeläiset asuivat syksyllä 2012.

Hinnat:
- Sukellukset 239 €/sukeltaja
- Majoitus 167 €/hlö/7 yötä*
- Turistivero 7 €/hlö/vko
- Aamiainen 7,50 €/hlö/pvä (erikseen tilattuna, ei pakollinen)

*) Majoitus on kahdessa neljän hengen huoneistossa, joiden hinta on 665 €/huoneisto/7 yötä. Majoituksen hinta on 167 €/hlö/7 yötä, jos matkaan lähtee neljä tai kahdeksan henkilöä. Jos toinen huoneisto jää vajaaksi, nousee majoituksen hinta kaikkien lähtijöiden osalta.

Tällä hetkellä (3.2.2014) Norwegianin lennot Helsinki - Split kustantavat 206 €. Lentoja voi etsiä ja vertailla esimerkiksi Skyscannerissa (www.skyscanner.fi).

Sukellukset sovitetaan lähtijöiden kokemuksen ja luokitusten mukaan. Murterin kohteet ovat pääasiassa helppoja biokohteita, mutta lisämaksusta voidaan järjestää sukellus esimerkiksi Francesca da Rimini -rahtilaivan hylylle (syvyys 50 m).

Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 16.2.2014 mennessä Riku Kiviluodolle sähköpostitse