Laitesukelluskokeilu

14.3.2014 klo 18:30

Riihimäen Urheilusukeltat ry järjestää perjantaina 14.3.2014 klo 18.30 - 21.30 (noin) laitesukelluskokeilun. Kokoontuminen uimahallin aulan kahviossa.

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin puolen tunnin pituinen laitesukelluskokeilu Riihimäen uimahallissa.

Varusteet

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii laitesukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ainoastaan tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Jos sairastat epilepsiaa, astmaa, diabetesta tai sydän-, keuhko- tai verisuonitauteja on syytä ennen laitesukelluskokeilua keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa. Myös aiemmin tehdyt leikkaukset rinnan alueella saattavat olla este sukellukselle.

Hinta

Laitesukelluskokeilun hinta on 50 euroa / henkilö.

Seuran rahastonhoitaja lähettää osallistujille laskun sähköpostitse. Lasku tulee olla maksettu tapahtumaan mennessä (tulostathan kuitin mukaan).

Mikäli sukelluskokeilun jälkeen henkilö ilmoittautuu seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta.

Yhteyshenkilö ja ilmoittautumisohje

Vastuuhenkilö laitesukelluskokeilussa: Tomi Mustonen, laitesukelluksen lähikouluttaja (NAUI Assistant Instructor)
 
Ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään viikkoa aiemmin eli 7.3.2014 mennessä sähköpostitse Tomi Mustoselle.

Huomioitavaa

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.