Hirvijärvi Exploration

10.5.2014 klo 10:00

Tutkitaan porukalla Hirvijärveä sukelluskohteena.

Suunnitelmana on perustaa "sukellustukikohta" Virtasen mökille järven pohjoisrannalle. Exploraatiolle voi osallistua vapaasti oman aikataulun mukaan, eli joko päiväseltään tai yön yli. Mökillä on yöpymismahdollisuus noin 8 henkilölle. Käytettävissä on myös sauna ja iso autotalli varustehuoltoa varten. Mukaan otetaan myös seuran matkakompressori. Järvellä tapahtuvia siirtymisiä varten käytössä on vene.

Viikonvaihde alkaa lauantaina kello 10–13 Kotaniemessä pidettävällä seuran junioritoiminnan kaudenpäätöstilaisuudella, jossa seuran laitesukeltajat perinteisesti huolehtivat alueen uimarannan puhdistuksesta. Myös seuran juniorilaitesukeltajille tarjotaan mahdollisuus sukeltamiseen, joten aikuisia tarvittaisiin heille pareiksi.

Lauantain toisena sukelluskohteena on Hyvinkään kaupungin uimarannan edustalla oleva vesialue, jossa maksimisyvyys on noin 15 metriä.

Sunnuntaina tarkoituksena on kuljettaa varusteet autolla järven etelärannalla olevalle veneenlaskupaikalle, ja siirtää ne ja sukeltajat veneellä läheiseen Isosaareen. Tarkoituksena on sukeltaa kalliosaaren edustalla ja tutkia läheistä vesialuetta, jossa on kartan mukaan jopa noin 28 metriä vettä. Sunnuntaina tehdään 1–3 sukellusta.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Teemu Virtanen. Ilmoittautua voi joko sähköpostitse järjestäjälle tai liittymällä Facebook-tapahtumaan.