Laitesukellustreenipaja

15.3.2014 klo 16:45

Onko peruutuspotku hukassa ja kaipaako sammakkopotku viilaamista ennen kesän avovesiä? Onko poijun ampuminen kenties jäänyt mysteeriksi - reelin vedosta puhumattakaan? Kenties omistat sinkkupullon, mutta haluaisit kokeilla altaalla, miltä tuplilla sukeltaminen tuntuu? Tai onko peruskurssi käytynä, mutta sukeltaminen on vain jäänyt, ja kynnys lähteä uudelleen laitteilla veteen tuntuu aivan liian korkealta?

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää laitesukelluskortitetuille jäsenilleen laitesukelluksen treenipajan seuran allasvuorolla lauantaina 15.3. kello 17.35-20.45 välisenä aikana (kokoontuminen uimahallin kahviossa kello 16.45).

Maksuttoman treenipajan oppaina ovat kokeneet laitesukeltajat. Tapahtuma on oivaa treeniä esimerkiksi sukeltajille, jotka suunnittelevat menoa P2-kurssille lähiaikoina.

Treenipajassa tehtävät harjoitteet suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaisesti. Maksiosallistujamäärä on 4 sukeltajaa. Mukaan voi ottaa omat varusteet, tai voit varata käyttöösi seuran varusteita.

Ilmoittaudu liittymällä FB-tapahtumaan tai sähköpostilla Teemu Virtaselle. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mitä harjoitteita haluaisit tehdä, ja mitä seuran välineitä tarvitset. Tämä siksi, että samaan aikaan välineitä käyttävät myös laitesukelluksen peruskurssin oppilaat allasharjoituksessaan.