Hylkysukellusta yhden pysähdyksen taktiikalla

23.6.2015 klo 18:00

Tiistai-iltana 23.6. tehdään hylkysukellusreissu Loitokarin Jounin veneellä jollekin helpolle hylkykohteelle niin, että myös vähän sukeltaneilla on hyvä tilaisuus päästä hylkysukeltamaan ja kartuttamaan kokemuksia. Etusijalla paikkavarauksessa ovat kevään P1-kurssilta valmistuneet sukeltajat.

Jos kelit sallivat niin hyvä kohde voisi olla esim. Coolaroo. Katso hylyn lisätiedot:http://hylyt.net/hylky.jsp?id=coolaroo


Mukaan mahtuu 6-8 sukeltajaa riippuen varusteiden määrästä yms. Retken hinta on edullinen, eli jokainen varaa itselleen 20 euroa käteistä bensarahaa taskuun.

Retken sukellusvanhimpana ja yhteyshenkilönä toimii Teemu Virtanen. Yhteystiedot: http://www.riusuk.net/ota-yhteytta/virtanen-teemu/

Ilmoittautumiset joko FB-tapahtumaan tai sähköpostilla Teemulle. Ilmoita myös samalla onko sinulle sukellukselle pari vai ei, niin etukäteissuunnittelu helpottuu.

Tapaaminen 23.6. klo 18.00 Suomenojan venesatamassa, osoitteessa Hylkeenpyytäjäntie 9, ESPOO.

Huomioikaa myös kelin mukainen vaatetus. Vene on käytännössä avovene, eli varsinkin matkoilla viima käy äkkiä luihin ja ytimiin jos ei ole lämmintä tuulenpitävää päällä. Omat pelastus-/paukkuliivit voi ottaa mukaan ja jos ei omista niin paikan päältäkin löytyy liivejä.

Varapäivänä 24.6., mikäli kelit ovat 23.6. haasteelliset ja keskiviikolle suosiollisemmat.