Laitesukelluskokeilu

27.10.2017 klo 18:30

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun ja valvotun laitesukelluskokeilun Riihimäen uimahallissa perjantaina 27.10.2017 kello 18.30 alkaen. Uimahallin osoite on Salpausseläntie 16, 11100 Riihimäki. Kokeiluun osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin puolen tunnin pituinen valvottu sukelluskokeilu altaassa.

Varusteet

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 10 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys.

Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Jos sairastat epilepsiaa, astmaa, diabetesta tai sydän-, keuhko- tai verisuonitauteja on syytä ennen laitesukelluskokeilua keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa. Myös aiemmin tehdyt leikkaukset rinnan alueella saattavat olla este sukellukselle.

Hinta

Laitesukelluskokeilun hinta on 50 euroa / henkilö. Seura laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse verkkolaskulla.

Mikäli sukelluskokeilun jälkeen henkilö ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta (seuran lahjakortilla maksettua kokeilua ei hyvitetä).

Järjestäjä

Kokeilun vastuukouluttajana toimii Teemu Virtanen (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M2-laitesukelluskouluttaja).

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tapahtumaan Facebook-sivulla, mutta ilmoita yhteystietosi myös sähköpostitse Teemu Virtaselle. Paikkoja on myös rajoitetusti ja saat järjestäjältä vahvistuksen osallistumisesta.

Huomioitavaa

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi. Seuraava peruskurssi alkaa talvella 2018.

Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n järjestämien kurssien ja laitesukelluskokeilun maksuvälineenä käy myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteli. Jos haluat maksaa kurssin tai osan siitä, mainitse asiasta kurssille ilmoittautuessasi.