Saimaa LiveAboard 2

8.6.2018

**** REISSU ON TÄYNNÄ! Peruutusten varalta voi Teemulle laittaa yhä jonotuslistalle ilmoittautumisia, yhteystiedot ilmoituksen lopussa. **** Lähde sukeltamaan historialliselle Tornator-laivalle Saimaan vesille! Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää jälleen jäsenilleen viikonlopun sukellussafarin Mikkelin Urheilusukeltajat ry:n Tornator-sukellustukialuksella 8.–10.6.2018. 

Vuonna 1905 valmistunut alus on kunnostettu sukellustukialukseksi, ja tarjoaa hyvät majoitus, ruoanlaitto- ja oleskelutilat, saunan ja ilmahuollon. 

Safari soveltuu kaiken tasoisille laitesukeltajille. Mukaan alukselle otetaan 12 sukeltajaa, ja retki toteutuu, mikäli alus saadaan täyteen toukokuun alkuun mennessä. Kolmen päivän aikana tehdään 5–6 sukellusta.

Laiva lähtee joko Mikkelistä, Anttolasta tai Ristiinasta. Laivan reitti, kohteet ja safarin tarkempi ohjelma tarkentuvat kevään aikana. 

Safarin alustava hinta on 93€/henkilö (hinta vahvistuu alkuvuonna 2018, kun Tornatorin vuokrahinnasto vahvistetaan). Hinta sisältää laivamatkat, majoituksen laivalla, sukellukset sekä paineilma- ja nitroksitäytöt aluksella. Lähtijöiden kesken voidaan sopia yhteisistä ruokailujärjestelyistä.

Sitovat ilmoittautumiset 1.5. mennessä sähköpostitse Teemu Virtaselle. Seura laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse.