Syysleiri Kaatialassa

28.9.2018 klo 18:00

**** LEIRI ON TÄYNNÄ **** Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää perinteisen alkusyksyn sukellusleirin Kaatialan louhoksella Kuortaneella 28.–30.9.2018. Kaatialan louhos soveltuu kaikentasoisille laitesukeltajille ja tarjoaa aina jotain uutta tutkittavaa. P1-tason sukeltajat voivat sukeltaa louhoksen matalassa päässä, ja kokeneemmat sukeltajat syvässä päässä.

Leirin yhteydessä järjestetään myös seuran onkalo- ja kaivossukeltamisen kurssikokonaisuuden ensimmäinen osio.

AIKATAULUT
Lähtö tapahtuu perjantaina 28.9.2018 oman aikataulun mukaan. Perjantaina on mahdollisuus tehdä iltasukellus, jos on ajoissa paikalla. Paluu tapahtuu sunnuntaina 30.9. sukellusten jälkeen.

MAJOITUS
Majoitus on on järjestetty Sarvikkaan koskimökeille, mistä on varattuina kaikki 3 mökkiä: http://www.sarvikkaankoskimokit.fi/

ILMAHUOLTO
Seuran matkakompressori on mukana, joten paineilmatäytöt onnistuvat niin montun reunalla kuin mökilläkin. Nitrox-kortitetuille myydään haluttaessa nitroksia hintaan 0,007 euroa/happilitra. Seuran ulkopuolisilta mukaan lähtijöiltä peritään lisäksi kompressorin käyttömaksuna 12 euron kertamaksu.

RUOKAILUT
Jokainen lähtijä hankkii omat eväät tai lähtijöiden kesken voidaan sopia myös yhteisistä muonituksista. Louhoksella on mahdollisuus paistaa makkaraa nuotiolla.

MATKAT
Kimppakyydeillä kuljettaessa myös matkakulut pysyvät kohtuullisina. Riihimäeltä matkaa Sarvikkaan mökeille kertyy noin 270 km.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Jos ja kun majoitus saadaan täyteen, ovat majoituskulut seuran jäseniltä 28 euroa / osallistuja / viikonloppu ja seuran ulkopuolisilta 35 euroa / osallistuja / viikonloppu. Seura laskuttaa osallistumisen ja mahdollisen kompressorimaksun (seuran ulkopuolisilta) ennen matkaa. Seura laskuttaa mahdollisen nitroksin käytön leirin jälkeen.

HUOMAUTUS: Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos ilmoittautumisen jälkeen sinulale tulee este osallistua sukellusleirille, voit tietenkin myydä paikkasi toiselle lähtijälle.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 20.9.2018 liittymällä Facebook-tapahtumaan tai sähköpostitse Teemu Virtaselle.