Laitesukelluskokeilu

15.9.2018 klo 17:30

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun ja valvotun laitesukelluskokeilun Tervakosken uimahallissa lauantaina 15.9.2018 kello 17.30 alkaen. Uimahallin osoite on Tervajoentie 4, Janakkala. Kokeiluun osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin 30-40 minuutin pituinen valvottu sukelluskokeilu altaassa.

Varusteet
Laitesukeltajakouluttaja huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?
Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys.

Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Jos sairastat epilepsiaa, astmaa, diabetesta tai sydän-, keuhko- tai verisuonitauteja on syytä ennen laitesukelluskokeilua keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa. Myös aiemmin tehdyt leikkaukset rinnan alueella saattavat olla este sukellukselle.

Hinta
Laitesukelluskokeilun hinta on 50 euroa / henkilö. Seura laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse verkkolaskulla kokeilun jälkeen.

Mikäli sukelluskokeilun jälkeen henkilö ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta (seuran lahjakortilla maksettua kokeilua ei hyvitetä).

Järjestäjä
Kokeilun vastuukouluttajana toimii Teemu Virtanen (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M2-laitesukelluskouluttaja).

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu sähköpostilla ja ilmoita yhteystietosi (s-posti, puhelinnumero) kokeilun vastuukouluttajalle teemu.virtanen@riusuk.net. Paikkoja on rajoitetusti ja saat järjestäjältä vahvistuksen osallistumisesta.

Huomioitavaa
Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.

Laitesukelluskokeilun maksuvälineenä käy myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteli. Jos haluat maksaa Smartumilla, mainitse asiasta kokeiluun ilmoittautuessasi.