Laitesukelluskokeilu

16.11.2018 klo 18:30

**** KOKEILU ON TÄYNNÄ. MUKAAN MAHTUNEILLE ON LÄHETETTY VAHVISTUS SÄHKÖPOSTILLA. ****

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun ja valvotun laitesukelluskokeilun Riihimäen uimahallissa perjantaina 16.11.2018 kello 18.30 alkaen. Kokeiluun osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin 30-40 minuutin pituinen valvottu sukelluskokeilu altaassa.

Varusteet

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys.

Hinta

Laitesukelluskokeilun hinta on 50 euroa / henkilö. Seura laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse verkkolaskulla kokeilun jälkeen.

Mikäli sukelluskokeilun jälkeen henkilö ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta (seuran lahjakortilla maksettua kokeilua ei hyvitetä).

Järjestäjä

Kokeilun vastuukouluttajana toimii Teemu Virtanen (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M2-laitesukelluskouluttaja).

Ilmoittautuminen

Ilmoita yhteystietosi (s-posti, postiosoite, puhelinnumero, alaikäisten osallistujien ikä) sähköpostitse vastuukouluttajalle. Paikkoja on rajoitetusti ja saat järjestäjältä vahvistuksen osallistumisesta.

Huomioitavaa

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi. Seuraava peruskurssi alkaa kevättalvella 2019.

Laitesukelluskokeilun maksuvälineenä käy myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteli. Jos haluat maksaa Smartumilla, mainitse asiasta kokeiluun ilmoittautuessasi.