DAN O2 Provider

17.11.2018 klo 12:45

DAN O2 Provider (Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries)

Happiensiavun peruskurssi. Kurssin aikana käydään läpi happiensiapulaitteet, hapenannon riskit ja edut sukellusonnettomuuden yhteydessä sekä miksi hapenanto sukellusonnettomuudessa on normaali käytäntö, ihmisen hengitys- ja verenkiertojärjestelmä, mikä aiheuttaa sukeltajan vammoja ja ongelmia, laajenevan kaasun aiheuttamat vammat ja sukeltajantaudin. Kurssin ennakkovaatimuksena on suoritettu hätäensiavun pätevyys. Kurssin voimassaoloaika on kaksi vuotta.

Järjestämme seuramme jäsenille Divers Alert Networkin (DAN) koulutusjärjestelmän mukaista ensiapukoulutusta Marraskuun puolivälissä. Riihimäellä sijaitseva koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin osallistujamäärän varmistuttua.

Sitovat ilmoittatutumiset viimeistään 2.11.2018 sähköpostilla Jounille (jouni.tuomola@riusuk.net)

Vastuukouluttajana toimivat DAN kouluttajat:Tuomo Palevaara ja Jouni Tuomola

Painotus on käytännön harjoittelussa, teoriaosuus sisältää kirjallisen kokeen.

DAN BLS-D ja DAN  O2 kurssit ovat maksuttomia seuramme aktiivisille ohjaajille ja kouluttajiille. Mikäli edellä mainitut haluavat käydä myös DAN Adv O2 kurssin veloitamme tästä 20 €. Suosittelemme, että ohjaajamme ja kouluttajamme käyvät nämä kurssit yhdistelmänä. (Kun nämä 3 kurssia on käyty yhdistelmäkurssina, on mahdollista myöhemmin päivittää nämä yhdistelmäkurssina,  tällöin hinta kokopaketille 35€) Yksittäisten kurssien päivitysten hinta 35€.  Muille kuin ohjaajille ja kouluttajille kurssien yksittäishinta on 75€ poislukien Neuro jonka hinta on 55€.