DAN Neuro

18.11.2018 klo 13:00

DAN Neuro (On-Site Neurological Asessment for Divers )

Sukeltajan neurologinen arviointi sukelluspaikalla kurssilla opetellaan tekemään neurologinen arviointi mahdollisesti vammautuneelle sukeltajalle. Kurssilla kerrataan sukeltajataudin oireet, sukellushistorian selvittäminen, milloin on tarkoituksenmukaista tehdä neurologinen arviointi sukellusonnettomuuspaikalla, harjoitellaan hermoston viiden osa-alueen tutkimista. Pääsyvaatimuksena on suoritettu hätäensiavun ja hapenannon pätevyydet. Kurssin voimassaoloaika on kaksi vuotta.

Järjestämme seuramme jäsenille Divers Alert Networkin (DAN) koulutusjärjestelmän mukaista ensiapukoulutusta Marraskuun puolivälissä. Riihimäellä sijaitseva koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin osallistujamäärän varmistuttua.
Sitovat ilmoittatutumiset viimeistään 2.11.2018 sähköpostilla Jounille (jouni.tuomola@riusuk.net)
Vastuukouluttajana toimivat DAN kouluttajat:Tuomo Palevaara ja Jouni Tuomola
Painotus on käytännön harjoittelussa, teoriaosuus sisältää kirjallisen kokeen.
DAN BLS-D ja DAN O2 kurssit ovat maksuttomia seuramme aktiivisille ohjaajille ja kouluttajiille. Mikäli edellä mainitut haluavat käydä myös DAN Adv O2 kurssin veloitamme tästä 20 €. Suosittelemme, että ohjaajamme ja kouluttajamme käyvät nämä kurssit yhdistelmänä. (Kun nämä 3 kurssia on käyty yhdistelmäkurssina, on mahdollista myöhemmin päivittää nämä yhdistelmäkurssina, tällöin hinta kokopaketille 35€) Yksittäisten kurssien päivitysten hinta 35€. Muille kuin ohjaajille ja kouluttajille kurssien yksittäishinta on 75€ poislukien Neuro jonka hinta on 55€.