Laitesukellustreenit ja muut lajiharjoitukset perjantaisin

18.1.2019

Perjantaina 18.1.2019 aloitamme laitesukellusharkat. Harjoitukset ovat tarkoitettu kaikille seuramme laittesukeltajille, joilla on vähintään CMAS one star-laitesukelluskortti, OVD- tai vastaava muun sukellusjärjestön laitesukelluksen peruskurssi.

Harjoittelemme laitesukellusta aina parittomien viikkojen perjantaina klo 19:45 - 22. Tunnin aikana voi osallistua ennalta suunniteltuun harjoitusohjelmaan tai harjoitella itsenäisesti. Vastuuhenkilöinä toimivat laitesukeltajat auttavat tarvittaessa. 

Aloitamme harjoitukset uimalan aulassa käymällä yhdessä läpi illan harjoitukset, sopimalla illan sukellusparit ja laittamalla varusteet valmiiksi. Tarkoituksena on siirtyä pesulle pian klo 20 jälkeen, jotta ennätämme laitteiden kanssa altaaseen heti klo 20:30. Altaasta nousemme viimeistään klo 21:30, minkä jälkeen huollamme varusteet ja viemme ne valmiiksi aulaan ennen iltapesua. 

Parillisina viikkoina harjoittelemme vapaasukellusta, räpyläuintia, uppopalloa, vedenalaista valokuvausta, sukelluskalastusta tai jotain muuta kivaa. Otan mielelläni vastaan toiveita harjoituksiin.

Perjantain harjoituksiin on ilmoittauduttava viimeistään edeltävänä keskiviikkona, jotta tiedämme osallistujien määrän etukäteen ja voimme sopia varusteiden noudosta tai kuljettamisesta varasstolta uimahallille.

RIUSUK JUNIORIT ilmoittautuvat Nimenhuudossa, muut voivat kysyä lisätietoja ja ilmoittautua Tuomolle Whatsapilla tai tekstiviestillä p. 050 516 3966.

Terveisin Tuomo ja muut perjantain harjoitusten vastuuhenkilöt