CMAS Gas Blender -kurssi

13.1.2019

Seuran CMAS Nitrox/Trimix Gas Blender -kurssin päivämääräksi on vahvistunut sunnuntai 13.1.2019. Kurssi kestää aamu- ja iltapäivän. Kurssin aamupäivällä aloittavan teoriaosuuden kellonaika ja paikka ilmoitetaan, kun tilavaraukselle on saatu vahvistus. Käytännön harjoitteet tehdään iltapäivällä seuran täyttöasemalla.


Kurssin hinta on 95 €. Hinta sisältää kurssin nitrox-osion osalta Sukeltajaliiton e-oppimateriaalin, Trimix Gas Blender -kortituksen ja harjoituksiin tarvittavat kaasut. 

Kurssin pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä. Kurssin järjestäjänä seura edellyttää, että oppilaalla on jonkin sukelluskoulutusjärjestön myöntämä nitroksisukelluskoulutus. Trimiksisukelluskoulutus on suositeltava, mutta ei pakollinen.

Kurssi antaa pätevyyden nitroksi- ja trimiksikaasuseosten turvalliseen täyttämiseen osapainetäyttö- ja jatkuvan sekoituksen menetelmillä Turvatekniikan keskuksen määräykset täyttävillä hyväksytyillä täyttöpaikoilla (mm. RiUSukin täyttöasema).

Kurssin vastuukouluttajana toimii Tero Lehtonen (Sukeltajaliiton M3-liittokouluttaja). Käytännön järjestelyistä ja opetuksesta vastaavat seuran M2-laitesukelluskouluttajat, jotka pätevöityvät kurssin järjestämällä CMAS Trimix Blender -kouluttajiksi.

Ilmoittautumiset kurssille 9.1. kello 18 mennessä Teemu Virtaselle.