Talvileiri Kaatialassa

15.2.2019

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää talvisen sukellusleirin Kaatialan louhoksella Kuortaneella 15.–17.2.2019. Mukaan mahtuu 12 sukeltajaa.

Jääolosuhteiden takia leirillä sukeltavilla tulee olla vähintään P2-sukellusluokitus sekä suoritettuna jääsukelluskurssi tai Kaatialaan soveltuva luolasukelluskurssi. Leirillä sukelletaan suoritetun koulutuksen mukaisissa rajoissa.

Leirin pakkasraja on 20 astetta (ennusteen mukaan). Pakkastilanne katsotaan tarvittaessa leiriä edeltävällä viikolla, mikäli sääennuste lupaa kovaa pakkasta.

AIKATAULUT
Lähtö tapahtuu perjantaina 15.2.2019 oman aikataulun mukaan. Perjantaina on mahdollisuus tehdä iltasukellus, jos on ajoissa paikalla. Paluu tapahtuu sunnuntaina 17.2. sukellusten jälkeen.

MAJOITUS
Majoitus on on järjestetty Sarvikkaan Koskimökeille, mistä on varattuna isoin mökki eli Koskipirtti: http://www.sarvikkaankoskimokit.fi/

ILMAHUOLTO
Seuran matkakompressori on mukana, ja täyttömahdollisuus on lumi/pakkastilanteen mukaan joko montulla ja mökillä tai pelkästään mökillä. Kompressorin käyttö ja nitroksi sisältyvät seuran syyskokouksen tekemän uuden linjauksen mukaisesti leirin kokonaishintaan.

RUOKAILUT
Jokainen lähtijä hankkii omat eväät tai lähtijöiden kesken voidaan sopia myös yhteisistä muonituksista. Louhoksella on mahdollisuus paistaa makkaraa nuotiolla.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Mikäli mukaan saadaan 8 sukeltajaa, on leirimaksu seuran jäseniltä 35 euroa / osallistuja / viikonloppu ja seuran ulkopuolisilta 50 euroa / osallistuja / viikonloppu. Jos mukaan saadaan enemmän osallistujia (max. 12 hlö), on hinta hieman halvempi.

Hinta sisältää majoituksen ja leirillä käytettävät kaasut (paineilma ja nitroksi). Seura laskuttaa osallistumisen leirin jälkeen sähköpostilaskulla.

HUOMAUTUS: Mikäli pakkasta ennustetaan yli 20 astetta, keskustellaan leirin perumisesta tai siirtämisestä toiselle viikonlopulle ilmoittautuneiden kesken. Ennen yhdessä tehtävää päätöstä leirin siirrosta/perumisesta katsotaan ilmoittautumiset sitoviksi.

SITOVAT ilmoittautumiset viimeistään 8.2.2019 liittymällä Facebook-tapahtumaan tai sähköpostitse Teemu Virtaselle.