Viikkosukellus Kaukajärvellä

10.7.2019 klo 18:15

Viikkosukellus järjestetään Tampereen Kaukajärvellä ns. Bandidos Beachilla keskiviikkona 10.7. kello 18.15 alkaen. Kohde sopii erinomaisesti myös snorkkelisukeltajille.

Kaukajärvelle on runsaan tunnin matka Riihimäeltä. Perillä teemme yhden sukelluksen ns. Bandidos Beachilla. Kohteessa ulompana järvellä maksimisyvyys on noin 20 metriä, mutta rannassa voi sukeltaa matalassa ja ihalla runsasta vesikasvillisuutta sekä monipuolisia vesieläimiä. Pohjassa näkyy todennäköisesti mm. rapuja. Vesi on kirkasta, mutta syvemmällä on sukellusvalaisin luonnollisesti tarpeen.

Sukellusvanhimpana toimii Teemu Virtanen. Ilmoittautuminen liittymällä FB-tapahtumaan tai s-postilla sukellusvanhimmalle. Mukaan toivotaan myös kokeneempia sukeltajia oppaiksi tuoreille P1-sukeltajille. 

Ajo-ohje Kaukajärvelle

Google-kartta ohjaa perille, Kangasalantien oikealla puolella ennen Vehmaistenkadun risteystä on sorapintainen levike, johon mahtuu viitisen autoa. Levikkeen päästä lähtee polku alas rantaan. Koska parkkitilaa on rajallisesti ja koska paikalla voi olla myös muita sukeltajia, kannattaa paikalle tulla mahdollisuuksien mukaan kimppakyydein.