DAN-ensiapukurssit

23.9.2019 klo 17

DAN BLSD ja O2 -ensiapukurssit

 

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestävät  DAN-ensiapukurssin BLSD ja  O2 moduleista. Aloitamme BLSD-modulilla 23.9.2019 klo 17:00-21:00.  O2-moduli järjestetään 24.9.2019 klo 17:00-20:00.

Seuramme aktiivisille kouluttajille sekä ohjaajille kurssi on veloitukseton. Mikäli  edellämainitut haluavat adv O2 kurssin tässä samassa paketissa tällöin veloitus on 20€, muille BOA ( BLSD + O2 +adv O2) pakettihinta on 135€

Riihimäellä sijaitseva koulutuspaikka tarkentuu lähempänä kun osallistuja määrä saadaan tarkennettua.

DAN Neuro-kurssin järjestämme omakustannushintaan myöhemmin jos kurssille on tarvetta. Mainitse myös tästa tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu  etukäteen jotta voimme varata ja hankkia tarvittavat kurssipaketit.

Ilmoittautumiset viimeistään 19.9:  Tuomo Palevaara

  

DAN BLSD

Kurssi muodostuu  DAN hätäensiapukurssista sisältäen sydäniskurin käyttökurssin.

BLS on perusensiavunkurssi, joka vaaditaan muille kursseille pohjakoulutukseksi. Kurssi käy myös sukellusturvallisuus-, kouluttaja- ja ohjaajakursseille vaadittavaksi ensiapukurssiksi. Kurssin voimassaoloaika on kaksi vuotta.

Kurssin kesto on 4h sisältäen teoriaosuuden, käytännön taitoharjoitukset sekä kirjallisen teoriakokeen. Kurssin aikana käydään läpi mm: tapaturman tai onnettomuuden tilannearviointi, itsensä suojaamisen periaatteet

peruselintoimintojen ylläpito, painelu-puhalluselvytys, tukkeutumien poistaminen ilmateistä

ulkoisen verenvuodon tyrehdyttäminen sekä sokin hoito.

Kurssin hinta 85 € sisältäen oppimateriaalit, elvytysmaskin sekä kortituksen.  Oma elvytys- ja varaajapussimaski on oltava mukana päivityskurssille tultaessa. Mikäli elvytysmaski on kadonnut kurssilta voi lunastaa  15€ hintaan uuden maskin. Mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

 

DAN O2

Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssi (O2) sisältää peruskoulutuksen mahdollisten sukellukseen liittyvien tapaturmien tunnistamiseen ja hallintaan käyttäen ensiapuhappea.

Kurssin ennakkovaatimuksena on voimassa oleva hätäensiapukoulutus (esim. DAN BLS)

Kurssin voimassaoloaika on kaksi vuotta. Kurssin kesto 3h sisältäen teoriaosuuden, käytännön taitoharjoitukset sekä kirjallisen teoriakokeen.  Kurssin aikana opitaan tunnistamaan sukellusvammat ja hapenannon edut. Lisäksi

opitaan myös kokoamaan hapenantolaite käyttövalmiiksi sekä harjoitellaan hapen nopea ja tehokas käyttö sukellusonnettomuuksissa.

Kurssin hinta on 50 € sisältäen oppimateriaalit sekä kortituksen.  Oma elvytys- ja varaajapussimaski on oltava mukana päivityskurssille tultaessa. Mikäli elvytysmaski on kadonnut kurssilta voi lunastaa  15€ hintaan uuden maskin. Mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.