Laitesukelluskokeilu

8.11.2019 klo 18:30

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun ja valvotun laitesukelluskokeilun Riihimäen uimahallissa perjantaina 8.11.2019 kello 18.30 alkaen. Kokeiluun osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin 30-40 minuutin pituinen valvottu sukelluskokeilu altaassa.

Varusteet
Laitesukeltajakouluttaja huolehtii sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe. Mukaan kannattaa ottaa myös t-paita, jotta laitepaketti ei tunnu niin epämukavalta paljasta ihoa vasten.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?
Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus.

Hinta
Laitesukelluskokeilun hinta on 50 euroa / henkilö. Seura laskuttaa osallistumismaksun sähköpostitse verkkolaskulla kokeilun jälkeen.

Mikäli sukelluskokeilun jälkeen henkilö ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssimaksusta (seuran lahjakortilla maksettua kokeilua ei hyvitetä).

Järjestäjä
Kokeilun järjestäjä toimii M1-oppilas Jouni Tuomola.
Kokeilun vastuukouluttajana toimii Teemu Virtanen (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M2-laitesukelluskouluttaja).

Ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua tapahtumaan Facebook-sivulla, mutta ilmoita yhteystietosi (s-posti, puhelinnumero) myös sähköpostitse. Paikkoja on rajoitetusti ja saat järjestäjältä vahvistuksen osallistumisesta.

Huomioitavaa
Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.

Laitesukelluskokeilun maksuvälineenä käy myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteli. Jos haluat maksaa Smartumilla, mainitse asiasta kokeiluun ilmoittautuessasi.

Ota mukaasi täytetty terveysselvityslomake.
https://www.sukeltaja.fi/files/pdf/963/Terveysselvityslomake.pdf