DAN BLSD ja O2 -ensiapukurssit

2.12.2019 klo 17

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestävät 2.12. ja 3.12. klo 17:00 DAN-ensiapukurssin BLSD ja O2 moduleista. Aloitamme maanantaina BLSD moduulilla ja jatkamme tiistaina O2 moduulilla.
Seuramme aktiivisille kouluttajille sekä ohjaajille kurssi on veloitukseton. Mikäli edellämainitut haluavat adv O2 kurssin tässä samassa paketissa tällöin veloitus on 20€, muille BOA ( BLSD + O2 +adv O2) pakettihinta on 135€
Riihimäellä sijaitseva koulutuspaikka tarkentuu lähempänä kun osallistuja määrä saadaan tarkennettua.
DAN Neuro-kurssin järjestämme omakustannushintaan myöhemmin jos kurssille on tarvetta. Mainitse myös tästa tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.DAN BLSD

Kurssi muodostuu DAN hätäensiapukurssista sisältäen sydäniskurin käyttökurssin.
BLS on perusensiavunkurssi, joka vaaditaan muille kursseille pohjakoulutukseksi. Kurssi käy myös sukellusturvallisuus-, kouluttaja- ja ohjaajakursseille vaadittavaksi ensiapukurssiksi. Kurssin voimassaoloaika on kaksi vuotta.
Kurssin kesto on 4h sisältäen teoriaosuuden, käytännön taitoharjoitukset sekä kirjallisen teoriakokeen. Kurssin aikana käydään läpi mm: tapaturman tai onnettomuuden tilannearviointi, itsensä suojaamisen periaatteet
peruselintoimintojen ylläpito, painelu-puhalluselvytys, tukkeutumien poistaminen ilmateistä
ulkoisen verenvuodon tyrehdyttäminen sekä sokin hoito.
Kurssin hinta 85 € sisältäen oppimateriaalit, elvytysmaskin sekä kortituksen. Oma elvytys- ja varaajapussimaski on oltava mukana päivityskurssille tultaessa. Mikäli elvytysmaski on kadonnut kurssilta voi lunastaa 15€ hintaan uuden maskin. Mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

DAN O2

Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssi (O2) sisältää peruskoulutuksen mahdollisten sukellukseen liittyvien tapaturmien tunnistamiseen ja hallintaan käyttäen ensiapuhappea.
Kurssin ennakkovaatimuksena on voimassa oleva hätäensiapukoulutus (esim. DAN BLS)
Kurssin voimassaoloaika on kaksi vuotta. Kurssin kesto 3h sisältäen teoriaosuuden, käytännön taitoharjoitukset sekä kirjallisen teoriakokeen. Kurssin aikana opitaan tunnistamaan sukellusvammat ja hapenannon edut. Lisäksi
opitaan myös kokoamaan hapenantolaite käyttövalmiiksi sekä harjoitellaan hapen nopea ja tehokas käyttö sukellusonnettomuuksissa.
Kurssin hinta on 50 € sisältäen oppimateriaalit sekä kortituksen. Oma elvytys- ja varaajapussimaski on oltava mukana päivityskurssille tultaessa. Mikäli elvytysmaski on kadonnut kurssilta voi lunastaa 15€ hintaan uuden maskin. Mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.


Koulutuksen vetävät DAN ensiapukouluttajat Jouni Tuomola sekä Tuomo Palevaara

Sitovat Ilmoittautumiset sähköpostilla Tuomolle