Majakkaelokuva Riihimäen kirjastossa

19.2.2020 klo 18

Tervehdys järjestöaktiivi! Tulepas kavereidesi kanssa katsomaan kaksi tuoretta majakka- ja merielokuvaa ihan ilmaiseksi! Anna ajatuksesi lentää kaukaisille majakoille, merelle ja myrskyyn ja sitten sukeltaa pinnan alle! Sinne sukeltaa myös Majakkaseuran uusi elokuva Haaksirikkojen Märket tarjoten huikeita näkymiä sadan vuoden takaisiin hylkyihin, ja upeita näkymiä Märketin majakkaan. Euroopan hienoimpia majakoita pääset ihailemaan elokuvan Matkaani majakalle myötä.

 

Elokuviin on vapaa pääsy, mutta tue toki toimintaamme ostamalla tuotteitamme. Tarjolla mm. upea vuosikalenterimme nyt tarjoushintaan 12 € ja erityisen edullisesti pakettina - hanki esim. ensimmäinen Itämeren majakoista tehty kirja, suurteos Fyrar runt Östersjön (37 €, kalenterin kanssa 42 €). Tarjolla myös DVD-elokuvia, kirjoja, T-paitoja, kasseja ym.

 

JAA TIETOA yhdistyksessäsi! Oheinen jgp on helppo levittää kavereille sähköpostilla, ja pdf:stä saa kivan julisteen printtinä mihin tahansa. 

 

PS: Jos majakkaelokuvat kiinnostavat vielä enemmän, seuraa ilmoittelua. Pyrimme järjestämään 20-50 km säteellä Riihimäestä maaliskuussa esityksen, jossa nähdään näiden elokuvien lisäksi myös kokoillan elokuva THE LIGHTHOUSE (normaali elokuvalippu). Se osuus majakkafanin hermoon ihanalla tavalla, vaikka onkin aika rankka psykologinen trilleri.

 

Ensi syksynä tulemme seudulle uuden Porkkalan majakat -elokuvamme ja kirjamme kanssa. Lisää hunajaa on siis luvassa! Seuraa siis sivuja www.majakkaseura.fi

 

Ystävällisin terveisin

 

Pekka Väisänen

Kiertuevastaava

Suomen Majakkaseura

p. 0445566707