Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Hallituksen kokous 1-2022

Hallituksen kokouksen 1/2022 pöytäkirjan tiivistelmä

Kokousaika:18.1.2022 klo 18:00
Kokouspaikka: Skype
Paikalla: Emmi Salento, Teemu Virtanen, Joonas Ylivaara, Vili Mononen, Oskari Vahala Jonna Sorsa, Joonas Klemola
Vierailevana: Tuula Honkala (klo 18:32 asti) ja Jenna Ranki
Poissa: Tuomo Palevaara

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Vili Mononen avasi kokouksen klo 18:01

2. Järjestäytyminen

Vuodelle 2022 varapuheenjohtajaksi valittu Oskari Vahala, sihteeriksi valittu Jonna Sorsa ja rahastonhoitajaksi valittu Teemu Virtanen. Ollaan päätetty säilyttää toinen tilinkäyttöoikeus Emmi Salennolla. Uppopallovastaavaa ei valittu syyskokouksessa, valitaan Pertti Grönfors jatkamaan uppopallovastaavana.
Jenna Ranki on halukas jatkamaan Tuula Honkalan työtä Tähtiseurayhdyshenkilönä. Tuula kertoi lyhyesti aiheesta uudelle hallitukselle ja Jenna esittäytyi hallitukselle. Esitys, että valitaan Jenna RiUSukin Tähtiseurayhdyshenkilöksi kaudelle 2022. Jenna valittu Tähtiseurayhdyshenkilöksi yksimielisesti, vastaehdokkaita ei tullut. Seuraava auditointi noin 3kk päästä, jolloin nuoret ja aikuiset auditoidaan yhdessä. Oskari luo seuran sähköpostiosoitteen Jennalle.
Uusille vastuuihmisille oikeudet seuran Google Driveen ja kalenteriin ym. hoitaa Teemu Virtanen.

3. Patentti- ja rekisterihallitus

Emmi Salento tekee PRH:n ilmoituksen vuoden 2022 hallituksen jäsenistä.

4. Hallivuorot uimalan remontin aikana

Riihimäen uimahalli menee täyskorjaukseen kevätkauden jälkeen ja on tämänhetkisen tiedon mukaan kiinni syksyyn 2023 saakka. Selvitetään vuorojen saanti (la aamu, ma ilta, mihin hintaan, milloin pitää hakea ja onko mahdollista saada varastotilaa? (Hyvinkää, Rajamäki). Tervakosken vuorot pidetään lauantaina ja pyritään lisäämään vuoroja.

5. Venepaikan haku Espoosta

Seuran espoolaisjäsen on suostuvainen hakemaan nimissään seuralle venepaikkaa Espoosta. Tämä edellyttää, että hänet merkittäisiin Trafin rekisteriin seuran veneen haltijaksi. Espoolainen hakija on etusijalla venepaikkojen haussa ja lisäksi voi hakea paikkaa useammaksi vuodeksi kerralla. Teemu on keskustellut asiasta.
Veneen kipparit tällä hetkellä ovat: Vili Mononen, Teemu Virtanen, Jassu Laivuori, Joona Ylivaara ja Petri Laaksonen. Hallitus voi päättää lisätä ja poistaa kippareita.

6. Seoskaasujen hintojen korotus

Woikoski on ilmoittanut 17.1.2022, että mm. seoskaasujen raaka-aineiden hinnat nousevat 1.2.2022 alkaen. Hapen korotus on 5%, argonin 10% ja heliumin 17%. Esitetään, että korotetaan jäsenille myytäviä kaasuhintoja vastaavasti 1.2.2022 lukien seuraavasti: Happi jatkossa 0,00683€/l, argon 0,0132€/l ja helium 0,0439€/l.
Päätetään nostaa kaasujen hintoja korotuksen verran.

7. Jäsenasiat

Ei uusia jäseniä.
Eronneet jäsenet: 9
Jäsenmäärä: 226

8. Muut asiat

Tilinpäätös laitetaan jakoon seuran hallitukselle tutustuttavaksi ennen seuraavassa kokouksessa tehtävää tilinpäätöksen hyväksymisestä.
Emmi toimittaa postilaatikon avaimen Riihimäkeen kompuralle.

9. Seuraavan kokouksen ajankohta

Seuraava kokous: tiistai 8.2.2022 skype klo 18:00
Kokouksen sihteeri, joka luo esityslistan: Jonna Sorsa

10. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:40

Hallituksen kokous 1-2022
Siirry sivun alkuun