Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Hallituksen kokous 2-2023

Hallituksen kokouksen 2/2023 pöytäkirjan tiivistelmä

Kokousaika: 27.2.2023 klo 18:00
Kokouspaikka: Skype
Paikalla: Jenna Ranki, Teemu Virtanen, Jonna Sorsa, Emmi Salento, Joonas Ylivaara, Jouko Näätänen, Tero Paso ja Oskari Vahala
Poissa: Juha Virtanen

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Jenna Ranki avasi kokouksen klo 18:05.

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ja esityslistan
hyväksyminen

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksytään esityslista.

3. Kaasujen hintojen korotukset

Woikoski nosti kaasujen hintoja 1.2. alkaen 5%, poikkeuksena helium tuotteet nousivat +13%, hiilidioksidi tuotteet +20%. Teemu Virtanen esittänyt hallituksen WhatsApp ryhmässä, että korotus siirretään suoraan hintoihin.
Uudeksi hinnastoksi ehdotettu seuraavaa;
– happi 0,00683€/L → 0,0071715€/L
– helium 0,04829€/L → 0,0545677
– argon 0,0132€/L → 0,01386€/L
Hallitus hyväksynyt ehdotuksen uusista hinnoista WhatsApp ryhmässä 7.2.2023.

4. Kevätkokous

Kokouksen ajankohdaksi ehdotettu arki-iltaa viikolla 16, tai lauantain hallivuoron yhteyteen Tervakosken uimahallin takkahuoneessa. Todettiin, että arki-ilta olisi sopivampi vaihtoehto. Kevätkokouksen päiväksi päätetty torstai 20.4. ja kellonajaksi 18:00. Kokous toteutetaan lähikokouksena, tänä vuonna ei tarjota mahdollisuutta osallistua etänä. Emmi tiedustelee Urheilutalon kokoustilaa kevätkokousta varten ajalle 18:00-20:00. Vaihtoehtoinen kohde Reserviläisten tila Riihimäellä.

Kokouskutsu toimitettava jäsenille viimeistään 14 päivää ennen kokousta, Jonna luvannut tehdä kokouskutsun. Jenna toimittaa linkin toimintakertomusta varten Vili Monoselle ja Tuomo Palevaaralle. Tilinpäätös on koottu ja lähetetty toiminnantarkastajille. Riihimäen uimahallin remontin vuoksi hallitus on päättänyt, että seuran virallinen ilmoitustaulu on jatkossa seuran täyttöaseman seinällä. Kokouskutsu toimitetaan myös ilmoitustaululle viimeistään kaksi viikkoa ennen kevätkokousta.

5. Palautekysely ja vuoden parhaat -äänestys

Päätetty, että palautekysely pidetään auki kolme viikkoa, viikot 10-12. Palautekyselyt käydään hallituksen kesken läpi ennen viikkoa 16 ja nostetut kohdat käydään läpi kevätkokouksessa. Palautekyselyyn vastanneiden kesken arvotaan seuran varustekassi ja kaksi seuran pyyhettä. Vuoden parhaat äänestys liitetään samaan viestiin kun palautekysely ja vastausaika on myös kolme viikkoa, viikot 10-12. Vuoden parhaat julkistetaan kevätkokouksen yhteydessä. Vuoden sukeltaja ja -seuratoimija voittajat palkitaan 50€ lahjakorteilla Scubamafialle, Vuoden norppa ja -uppopalloilija voittajat palkitaan 50€ arvoisilla lahjakorteilla Sukeltajankauppaan. Lahjakortit hankitaan lähempänä kokouksen ajankohtaa.

6. Jäsenasiat

Liittyneet: 4
Eronneet: 13
Jäseniä yhteensä: 217

Maksamattomia jäsenmaksuja on vielä noin kolmekymmentä. Ehdotettu, että jäsenet jotka eivät maksa jäsenmaksuaan kevätkokoukseen mennessä erotetaan seurasta. Hallitus hyväksynyt ehdotuksen.

7. Muut asiat

– Liiton tuleva kevätkokous (1.4.), seuran edustajaksi paikalle ei vielä valittu ketään, päätetään myöhemmin seuran WhatsApp ryhmässä
– Sukeltajaliitto järjestää puheenjohtaja illan maaliskuussa, Jenna aikoo osallistua
– Peruskurssille ilmoittautunut tähän mennessä viisi henkilöä, kurssin on määrä alkaa 9.3.
– Jäsentiedotteeseen liitetään ilmoittautumislista P1-kurssin vapaaehtoiseksi, listaa kevään/kesän tapahtumista, palaute- ja vuoden parhaat kyselyt
– Jouko selvittää maaliskuulle arki-illalle vuoroa Sukellusareenalta, mahdollisten aikojen selvityksen jälkeen Doodle kysely seuran jäsenille
– Kaluston huoltopäivä/ ilta järjestetään ennen peruskurssin alkua
– Uimahallin remontin vuoksi seuran virallinen osoite on muutettu ja uusi osoite on Teollisuuskatu 24a 11100 Riihimäki. Osoitetta käytetään ainoastaan niissä tapauksissa, joissa asiaa ei voi hoitaa muilla tavoin.

8. Seuraavan kokouksen ajankohta

Seuraava hallituksen kokous: Jenna Ranki tekee Doodle kyselyn, jonka perusteella päätetään seuraava kokouksen ajankohta, paikka päätetään myöhemmin.
Seuraavan kokouksen sihteeriksi valittu Jonna (laatii esityslistan).

9. Kokouksen päättäminen

Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:13.

Hallituksen kokous 2-2023
Siirry sivun alkuun