Ilmoittautuminen norppa- ja kuuttitoimintaan

Tällä sivulla olevalla lomakkeella voi ilmoittaa lapsen mukaan Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n nuorisotoimintaan. Huomioithan, että osallistuakseen toimintaan on lapsen myös liityttävä seuran jäseneksi.

Uusia norppia otamme ohjatun toiminnan taitotasoryhmiin seuraavan kerran syksyllä 2017, mikäli paikkoja on vapaina ryhmissä. Ryhmiä on tällä hetkellä 7: Kuutit, Muikut, Ahvenet, Hauet, Lohet, Upponallet ja Hylkeet. Vapaina olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä läpäistyn testiuinnin jälkeen.

Uusien norppien lähtötasovaatimus:

  • ikä vähintään 7 vuotta kun aloittaa ohjatun toiminnan taitotasoryhmässä
  • riittävä uimataito (lapsi pystyy uimaan yhtäjaksoisesti 200 metriä)
  • uskaltaa sukeltaa altaassa sekä perusvälineillä että ilman ja silmät auki

Kuuttitoimintaan ei ole erillisiä testiuinteja. Kuutti-ryhmään voivat osallistua 3–6-vuotiaat lapset huoltajan kanssa. Kuuttitoiminnassa myös huoltajan on liityttävä seuran jäseneksi.

Seuran nuorisovastaava on yhteydessä uusien norppien huoltajiin ja sopii tapaamisajankohdan uintitestiä varten. Paikka ohjatun toiminnan taitotasoryhmässä voidaan vahvistaa vasta, kun uintitesti on suoritettu.

Osallistumiskustannukset

  • Riihimäen Urheilusukeltajien jäsenmaksu (7–15-vuotiailta 31 euroa ja yli 15-vuotiailta 78 euroa) sisältäen Sukeltajaliiton jäsenmaksun. Alle 7-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua
  • Nuorisotoiminnan osallistumismaksu (60 euroa/kausi)
  • Sisaralennus 10 euroa (annetaan saman perheen toisesta toimintaan osallistujasta alkaen).

Muuta huomioitavaa

Seuran jäseniä ei ole vakuutettu seuran toimesta. Vakuutuksen kattavuus Sukeltajaliiton alaisten lajien harrastustoimintaan on hyvä tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä.

Lisätietoja

Ota suoraan yhteyttä seuramme nuorisovastaavaan mikäli haluat lisätietoja.

Nuorisotoiminnan ilmoittautumislomake


Lapsen tiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

*
*
*
*

Huoltajan yhteystiedot

*
*
*

Aiempi vesiurheilukokemus

*

Terveysselvitys

Snorkkelisukellus on turvallinen ja mukava harrastus, kuitenkin tietyt sairaudet saattavat muodostaa kokonaan esteen lajin harrastamiselle. Huoltajan on neuvoteltava ensin lääkärin kanssa, mikäli norppatoimintaan osallistuvalla on ollut tai on jokin seuraavista sairauksista:

  • astma, hengenahdistus tai hengitysvaikeus fyysisen rasituksen aikana
  • korvasairauksia (viimeisen 6 kk aikana), diabetes, epilepsia,
  • sydän- tai verisuonisairauksia, aiemmin tehtyjä leikkauksia rinnan alueella.

Valokuvauslupa

Norppatoimintakauden aikana, erityisesti kauden alussa ja kauden päätöstilaisuuksissa norpista otetaan sekä yksittäisiä valokuvia että ryhmäkuvia.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nuorten uppopallo -ryhmässä on tilaa noin 12-20-vuotiaille uppopallosta kiinnostuneille nuorille. Aikaisempaa kokemusta uppopallosta ei tarvitse olla, mutta kohtuullinen uimataito ja rohkeus olla vedessä ovat hyödyllisiä taitoja. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin kello 20.30-21.30 Riihimäen uimahallissa. Mikäli uppopallon harjoittelu kiinnostaa, ota yhteyttä seuran nuorisovastaavaan.