Melqqu 2018

 

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää nuorten Melqqu 2018-sukellusleirin Lopen Räyskälässä 15.–17. kesäkuuta 2018. Kolmipäiväiselle leirille voidaan ottaa enintään 24 kortitettua laitesukeltajaa, jotka voivat olla iältään 12–20-vuotiaita (syntymävuodet 1998–2006).

Sukellukset tapahtuvat kolmen päivän aikana Iso-Melkuttimella, joka on Räyskälän lentokentän lähistöllä sijaitseva kirkasvetinen erämaajärvi. Tavoitteena on tehdä leirin aikana viisi sukellusta. Leirin ohjelma ja aikataulu julkaistaan viimeistään talvella 2018.

Leirin hinta on 95 euroa/henkilö. Hinta sisältää majoituksen (2 yötä), kaikki ruokailut, leiripaidan ja paineilmatäytöt.

Leirille osallistuminen ei edellytä Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n jäsenyyttä. Leirille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake.

Iso-Melkutin

Lopen Räyskälässä sijaitseva Iso-Melkutin on erinomainen sukelluskohde, sillä hiekkamaastossa sijaitsevan erämaajärven vesi on kirkasta, ja järvessä on runsaasti elämää (mm. rapuja, mateita, ahvenia ja haukia). Järvi on suosittu sukelluskohde, joten pohjaan on vedetty lukuisia narureittejä. Maksimisyvyys sukelluspaikan edustalla on 27 metriä.

Sukellustoimintaa helpottamaan on rannalle rakennettu tasanne varusteiden pukemiseksi sekä tukevat veteen johtavat portaat. Vasemmalla sijaitsevassa niemessä on myös laavu.

Majoitus ja ruokailu leirillä

Majoitus tapahtuu Iso-Melkuttimen vieressä sijaitsevalla Puolustusvoimien Räyskälän harjoitusalueella sijaitsevissa majoitustuvissa. Ruokailut järjestetään majoituspaikassa ja sukelluspaikalla. Majoituspaikalla käytössä on mm. uimapaikka ja sauna.

Lisätiedot leiristä

Lisätietoja leiristä antaa leirivastaava Riku Kiviluoto.


 

Leiriä jälleen tukemassa:


Melqqu-leirin virallinen juliste