Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Junioritoiminta

Junioritoiminta Riihimäen Urheilusukeltajat

Sukeltajaliiton alaisuuteen kuuluvaa nuorisotoimintaa kutsutaan norppatoiminnaksi. Huoltaja voi ilmoittaa lapsen RiUSukin norppatoimintaan sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Jos lapsi ei ole entuudestaan seuran jäsen, liittyy hän samalla jäseneksi.

Norppatoiminta on monipuolista snorkkelisukellusta perusvälinein, joihin kuuluvat maski, snorkkeli ja räpylät. Norppatoimintaan voivat osallistua yli 7-vuotiaat uimataitoiset vesipedot. Aikaisempaa kokemusta vesiurheilusta ei tarvitse olla. Myös 3–6 -vuotiaat voivat osallistua vanhempiensa kanssa kuuttitoimintaan.

Norppatoiminnan tärkeimpänä tavoitteena on, että lapsilla ja nuorilla on hauskaa ja leikin ohessa totutaan snorkkelisukelluksen taitoihin ja turvalliseen vedessä touhuamiseen. Vesileikkien avulla välillä kisaillaan ja mitataan taitojakin.

RiUSukin nuoriso- ja muu toiminta tapahtuu Tähtiseuratoiminnan periaatteiden mukaisesti. Seura on ollut Olympiakomitean Tähtiseura vuodesta 2016 alkaen.

Omat norpparyhmät iän ja taitotason mukaan

Norppatoimintamme jakautuu iän ja osaamisen mukaan eri ryhmiin. Nuorimpien ryhmässä 3-6-vuotiaat Kuutit ovat lastenaltaassa huoltajan tai muun oman aikuisen valvonnassa. Muikut ja Ahvenet, Hauet ja Lohet sekä Nuorten uppopallo -ryhmä harjoittelevat omissa ryhmissään.

Hylkeiden ryhmä on niille Norpille, jotka ovat jo käyneet snorkkelisukellus- ja laitesukelluksen peruskurssin ja kykenevät harjoittelemaan itsenäisemmin.

Seuran norppaohjaajat ovat Sukeltajaliiton norppaohjaajakurssin käyneitä sukelluksen harrastajia. Seuran norppa- ja kuuttitoiminta perustuu kokonaan vapaaehtoistyöhön.

Nuorisotoimintaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä seuran nuorisovastaavaan, .

Junioritoiminta Riihimäen Urheilusukeltajat

[wpforms id=”517″ title=”true” description=”true”]

Siirry sivun alkuun