Laitesukelluskokeilu

Laitesukelluskokeilu on mukava tapa saada ensikontakti laitesukellukseen.

Osallistuminen ohjattuun laitesukelluskokeiluun kouluttajan valvonnassa on täysin turvallinen ja miellyttävä tapahtuma. Kokeilemalla pääsee näkemään tuntuuko laji omalta, ja herääkö kiinnostus osallistua laitesukelluksen peruskurssille. Järjestämmme laitesukelluskokeiluja myös ryhmille, esimerkiksi yrityksille tai vaikkapa polttariporukoille.


Laitesukelluskokeilun sisältö

Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin puolen tunnin mittainen sukelluskokeilu uimahallissa. Yhden kouluttajan suorassa valvonnassa voi kerrallaan olla yksi kokeilija. 

Varusteet

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii laitesukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ainoastaan tuoda uimahallille uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe. Mukaan voi ottaa myös vanhan t-paidan, jotta sukelluslaitteen hihnat eivät hankaa paljasta ihoa.

Kenelle laitesukelluskokeilu on tarkoitettu?

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Jos sairastat epilepsiaa, astmaa, diabetesta tai sydän-, keuhko- tai verisuonitauteja on syytä ennen laitesukelluskokeilua keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa. Myös aiemmin tehdyt leikkaukset rinnan alueella saattavat olla este sukellukselle.

Hinta

Laitesukelluskokeilun hinta on 50 euroa / henkilö.

Mikäli sukelluskokeilun osallistuja ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään em. 50 euron laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssin osallistumismaksusta.

Huomioitavaa

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.

Laitesukelluskokeilusta sopiminen

Laitesukelluskokeilu onnistuu sopimalla ajankohdasta seuramme koulutusvastaavan kanssa.

Lahjavinkki: mikäli ystäväsi on kiinnostunut laitesukelluksesta, voit ostaa hänelle lahjakortin, jolla pääsee kokeilemaan laitesukellusta allasolosuhteissa.