Viikkosukellukset ja leirit

Viikkosukellukset
Viikkosukellukset on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille ja ne pidetään pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Viikkosukellukset löydät etusivun tapahtumakalenterista.

Uusille sukeltajille viikkosukellukset ovat turvallinen tapa päästä sukeltamaan valvotuissa olosuhteissa, löytää mahdollisesti vakituinen sukelluspari ja päästä keskustelemaan kokeneempien sukeltajien kanssa sukeltamiseen liittyvistä asioista.

Viikkosukellukselle ilmoittautuminen

Viikkosukelluksille pyydetään ennakkoilmoittautumista sukellusvanhimmalle (sähköpostitse, tekstiviestillä tai Facebookin kautta) 2 vuorokautta ennen tapahtumaa, jolla varmistutaan, että sukellusvanhimmalle ei tule turhaa reissua rantaan. Olethan sukelluspaikalla viimeistään kello 18, ellei toisin ilmoiteta.

Leirit ja muut avovesitapahtumat
Kysynnän mukaan pyritään lisäksi toteuttamaan viikonloppuleirejä merelle ja Sisä-Suomen kirkasvetisiin kohteisiin. Myös nämä leirit löydät etusivun tapahtumakalenterista.

Kaikissa seuran järjestämissä avovesitapahtumissa noudatetaan Sukeltajaliiton turvaohjeita.

Sukellusvanhimmat, turvasukeltajat huomio!
Jos sinulla on halua toimia viikkosukelluksen sukellusvanhimpana, niin ilmoita laitesukellusvastaavalle, mitkä ajankohdat sinulle käyvät. Viikkosukelluksien ja muiden tapahtumien järjestämiseksi tarvitaan sukellusvanhimpien lisäksi myös mm. turvasukeltajia ja kaikki apu otetaan ilomielin vastaan.