Miten mukaan

Riihimäen Urheilusukeltajat tarjoaa sinulle mahdollisuuden aktiiviseen sukellusharrastustoimintaan hyvässä seurassa. Voit tulla tutustumaan toimintaamme ennen päätöstä seuraan liittymisestä.

Jäsenedut

Jäsenetuihin kuuluvat mm. laadukas ja edullinen perus- ja jatkokoulutus, edullinen laite- ja kalustovuokraus sekä ilmahuolto, viikkosukellus-  ja avovesileiritoiminta. Hallikaudella on jäsenten käytössä kolme maksutonta allasharjoitusvuoroa.

Liittyessäsi seuramme jäseneksi, liityt samalla Sukeltajaliiton henkilöjäseneksi, ja saat jäsenetuna viidesti vuodessa Sukeltaja-lehden kotiin postitettuna.

Seuran jäseneksi liittyminen

Jos haluat liittyä seuramme jäseneksi, täytä alla oleva jäsenhakemuslomake. Huomioithan, että alle 15-vuotiaalla on oltava huoltajan suostumus seuran jäseneksi liittymiselle.

Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, lähettää jäsensihteeri ilmoituksen jäsenyydestä ja antaa tarkemmat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta.

Osallistuessasi Riihimäen Urheilusukeltajien järjestämälle sukelluskurssille liityt samalla automaattisesti seuramme jäseneksi.

Varmista vakuutusturvasi kattavuus

Huomioithan, että seuran jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten on hyvä varmistaa oman vakuutuksesi kattavuus snorkkeli- ja laitesukelluksen osalta. Lisätietoa sukellusvakuutuksista löydät DAN Europen kotisivuilta.

Laitesukelluksen peruskurssin nuorisoa ennen kurssisukellusta Kaatialassa kesäkuussa 2012.

Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n jäsenhakemus


Hakijan tiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

*
*
*
*
*

Huoltajan yhteystiedot

(jos olet alle 18-vuotias)


Sukelluskokemus

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksut 
Aikuisjäsen (yli 15 v.) 78,50 euroa
Norppajäsen (7–15 v.) 31 euroa
Kuuttijäseneltä (alle 7 v.) ei peritä jäsenmaksua

Jäseneksi liittyvältä ei peritä erillistä liittymismaksua. Jäsenmaksu pitää sisällään Sukeltajaliiton jäsenmaksun. Mikäli olet maksanut Sukeltajaliiton maksun jonkun muun sukellusseuran kautta, on jäsenmaksun suuruus 51,5 euroa aikuisjäsenen ja 17,5 euroa norppajäsenen osalta.

Lisätietoja jäsenyysasioista saat seuran jäsensihteeriltä.

 

Muut maksut: Seuran ohjattuun nuorisotoimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun lisäksi kausikohtaisen ohjatun toiminnan maksun (55€/kausi). Seuran sukellusvarusteita ja ilmatäyttölaitteita käyttävät maksavat puolestaan vuotuisen paineilmamaksun.