Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Mukaan seuratoimintaan

Mukaan seuratoimintaan - Riihimäen Urheilusukeltajat ry

Riihimäen Urheilusukeltajat tarjoaa sinulle mahdollisuuden aktiiviseen sukellusharrastustoimintaan hyvässä seurassa.

Jäsenedut

Jäsenetuihin kuuluvat mm. laadukas ja edullinen perus- ja jatkokoulutus, edullinen laite- ja kalustovuokraus sekä ilmahuolto, merisukellus-, viikkosukellus- ja avovesileiritoiminta. Hallikaudella jäsenten käytössä on myös maksuton allasvuoro Janakkalassa Tervakosken uimahallissa (Riihimäen uimahalli on remontissa 2023–2024).

Liittyessäsi seuramme jäseneksi, liityt samalla Sukeltajaliiton henkilöjäseneksi, ja saat jäsenetuna Sukeltaja-lehden sähköisenä julkaisuna.

Seuran jäseneksi liittyminen

Jos haluat liittyä seuramme jäseneksi, täytä alla oleva jäsenhakemuslomake. Huomioithan, että alle 15-vuotiaalla on oltava huoltajan suostumus seuran jäseneksi liittymiselle ja alle 18-vuotiaan huoltajan yhteystiedot on liitettävä jäsenhakemukseen.

Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, lähettää jäsensihteeri ilmoituksen jäsenyydestä ja antaa tarkemmat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta.

Osallistuessasi Riihimäen Urheilusukeltajien järjestämälle sukelluskurssille liityt samalla automaattisesti seuramme jäseneksi.

Seuran julkisiin WhatsApp-viestiryhmiin voit liittyä tilaamalla linkit sähköpostiisi.

Jäsenmaksut vuonna 2023

  • Aikuisjäsen (15 v. alkaen) 74 euroa (siitä vuodesta, jonka aikana täyttää 15)
  • Norppajäsen (7–14 v.) 29 euroa (siitä vuodesta, jonka aikana täyttää 7 siihen vuoteen, jonka aikana täyttää 14)
  • Kuuttijäseneltä (alle 7 v.) ei peritä jäsenmaksua

Jäseneksi liittyvältä ei peritä erillistä liittymismaksua. Jäsenmaksu pitää sisällään Sukeltajaliiton jäsenmaksun. Mikäli olet maksanut Sukeltajaliiton maksun jonkun muun sukellusseuran kautta, on jäsenmaksun suuruus 45 euroa aikuisjäsenen ja 14,5 euroa norppajäsenen osalta.
Lisätietoja jäsenyysasioista saat seuran jäsensihteeriltä ..

Muut maksut

  • Seuran ohjattuun nuorisotoimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun lisäksi kausikohtaisen ohjatun toiminnan maksun. Vuonna 2023 maksu on 60€/kausi.
  • Seuran sukellusvarusteita ja ilmatäyttölaitteita käyttävät maksavat puolestaan vuotuisen paineilmamaksun. Vuonna 2023 maksu on 50€/vuosi.

Varmista vakuutusturvasi kattavuus

Huomioithan, että seuran jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten on hyvä varmistaa oman vakuutuksesi kattavuus snorkkeli- ja laitesukelluksen osalta. Lisätietoa sukellusvakuutuksista löydät DAN Europen kotisivuilta.

Siirry sivun alkuun