Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Jääsukelluskurssi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jääsukelluskurssi

su 6.3.2022

Vapaa pääsy
Jääsukelluskurssi

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää jääsukelluskurssin (CMAS Ice Diver) kevättalvella 2022. Kurssi perehdyttää oppilaat turvalliseen jään alla sukeltamiseen pinta-avustajan ja merkinantoköyden avulla. Kurssi ei anna valmiuksia jääsukeltamiseen ilman pinta-avustajaa ns. luolasukellustekniikalla. Kurssi järjestetään, jos sille osallistuu vähintään 2 sukeltajaa.

Kurssin teoriaosuus opiskellaan verkossa Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä. Kurssin avovesiharjoitukset pidetään sunnuntaina 6.3. Lopen Iso-Melkuttimella, jos ajankohtainen koronavirustilanne sekä jää- ja pakkastilanne mahdollistavat avovesipäivän pitämisen turvallisesti. Tarkka aikataulu ja mahdollinen varapäivä sovitaan erikseen kurssille ilmoittautuneiden kanssa.

Kurssin osallistumisvaatimuksina ovat:

  • Vähintään 15 vuoden ikä
  • RiUSukin ja Sukeltajaliiton jäsenyys
  • CMAS Two Star Diver -kortti (tai vastaava)
  • Vähintään 50 kirjattua sukellusta, joista vähintään 20 on suoritettu CMAS Two Star Diver -kortituksen jälkeen
  • Terveysselvitys tai lääkärintodistus (alaikäisellä huoltajan allekirjoittama terveysselvitys toimii lupana osallistua kurssille)
  • Kuivapuku ja CMAS Dry Suit Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kuivapukukortti ja vähintään 10 sukelluksen kokemus kuivapuvulla sukeltamisesta.

Seuran omistamaa koulutuskalustoa (myös kuivapuku) on mahdollista vuokrata kurssin avovesisukelluksia varten. Vuokrauksesta voi sopia suoraan seuran kalustovastaavan kanssa, .

Kurssin hinta on 95 €. Hinta sisältää Liiton oppimateriaalin, kortituksen ja avovesipäivän opetuksen. Avovesipäivänä tehdään vähintään 2 sukellusta. Hinta ei sisällä mahdollisia varustevuokria eikä matkakuluja avovesiharjoitukseen. Kurssi laskutetaan, kun avovesipäivän toteutuminen vahvistuu. Maksuvälineenä käyvät kokonaan tai osittain myös yleisimmät liikuntaedut.

Kurssille ilmoittaudutaan täyttämällä allaoleva ilmoittautumislomake viimeistään 1.3.2022. Kurssin vastuukouluttajana toimii Teemu Virtanen (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M3-laitesukelluskouluttaja).

Jääsukelluskurssi

Tiedot

Päivämäärä:
su 6.3.2022
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Teemu Virtanen
Puhelin
0451450415
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Iso-Melkutin
Melkuttimentie
Loppi, Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun