Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Jääsukelluskurssi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jääsukelluskurssi

la 27.1.

Jääsukelluskurssi

Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää jääsukelluskurssin (CMAS Ice Diver) yhteistyössä Hämeenlinnan sukeltajien kanssa. Kurssi perehdyttää oppilaat turvalliseen jään alla sukeltamiseen pinta-avustajan ja merkinantoköyden avulla. Kurssi ei anna valmiuksia jääsukeltamiseen ilman pinta-avustajaa ns. luolasukellustekniikalla. Kurssille on jo ilmoittautunut riittävästi sukeltajia, jota kurssi voidaan toteuttaa, mutta kurssille sopii vielä sukeltajia.

Kurssin teoriaosuus opiskellaan verkossa Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä. Kurssin avovesiharjoitukset pidetään lauantaina 27.1.24 klo 10 alkaen Hämeenlinnan Ahvenistolla, jos sekä jää- ja pakkastilanne mahdollistavat avovesipäivän pitämisen turvallisesti. Tarkka aikataulu ja mahdollinen varapäivä sovitaan erikseen kurssille ilmoittautuneiden kanssa.

Kurssin osallistumisvaatimuksina ovat:

  • Vähintään 15 vuoden ikä
  • RiUSukin ja Sukeltajaliiton jäsenyys
  • CMAS Two Star Diver -kortti (tai vastaava)
  • Vähintään 50 kirjattua sukellusta, joista vähintään 20 on suoritettu CMAS Two Star Diver -kortituksen jälkeen
  • Terveysselvitys tai lääkärintodistus (alaikäisellä huoltajan allekirjoittama terveysselvitys toimii lupana osallistua kurssille)
  • Kuivapuku ja CMAS Dry Suit Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kuivapukukortti ja vähintään 10 sukelluksen kokemus kuivapuvulla sukeltamisesta.

Seuran omistamaa koulutuskalustoa (myös kuivapuku) on mahdollista vuokrata kurssin avovesisukelluksia varten. Vuokrauksesta voi sopia suoraan seuran kalustovastaavan kanssa, .

Kurssin hinta on 120 €. Hinta sisältää Liiton oppimateriaalin, kortituksen ja avovesipäivän opetuksen. Avovesipäivänä tehdään vähintään 2 sukellusta. Hinta ei sisällä mahdollisia varustevuokria eikä matkakuluja avovesiharjoitukseen. Kurssi laskutetaan, kun avovesipäivän toteutuminen vahvistuu. Maksuvälineenä käyvät kokonaan tai osittain myös yleisimmät liikuntaedut.

Kurssille ilmoittaudutaan Sukeltajaliiton koulutuskalenterissa tai suoraan Tuomolle. Kurssin vastuukouluttajana toimii Tuomo Palevaara. (Sukeltajaliiton hyväksymä CMAS M3-laitesukelluskouluttaja). Kurssin muina kouluttajina toimivat Jouni Tuomola ja Susan Wallenius (Hml) (Molemmat Sukeltajaliiton hyväksymiä CMAS-kouluttajia).

Jääsukelluskurssi

Tiedot

Päivämäärä:
la 27.1.
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Tuomo Palevaara
Puhelin
050 516 3966
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Ahvenistonjärvi
Olympiakatu 18-20
Hämeenlinna, 13500
+ Google Map
Siirry sivun alkuun