Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kesäleiri Kaatialassa

pe 2.6. 17.00su 4.6. 17.00

Vapaa pääsy
Laitesukelluksen jatkokurssi Riihimäen Urheilusukeltajat

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää sukellusleirin Kaatialan louhoksella Kuortaneella 2.–4.6.2023. Kaatialan louhos soveltuu kaikentasoisille laitesukeltajille ja tarjoaa aina jotain uutta tutkittavaa. P1-tason sukeltajat voivat sukeltaa louhoksen matalassa päässä, ja kokeneemmat sukeltajat syvässä päässä. Louhoksen matala pää on erittäin mukava paikka myös tuoreille sukeltajille kehittää taitojaan, ja mukaan voit tietysti lähteä ilman omaa sukellusparia!

 

Aikataulut

Paikalle saavutaan perjantaina oman aikataulun mukaan. Kimppakyydeillä kuljettaessa myös matkakulut pysyvät kohtuullisina. Riihimäeltä matkaa Kaatialaan kertyy noin 270 km. Perjantaina on mahdollisuus tehdä iltasukellus, jos on ajoissa paikalla.

Paluu tapahtuu sunnuntaina sukellusten jälkeen.

 

Majoitus

Majoitus on on järjestetty Kuortaneen Satulinnaan: https://www.nettimokki.com/kuortane/1225. Mökin osoite on Kaarangantie 756, 63530, Länsikylä. Omat vuodevaatteet ja pyyhkeet mukaan!

 

Kaasuhuolto

Seuran matkakompressori on mukana, joten paineilmatäytöt onnistuvat niin montun reunalla kuin mökilläkin. Nitrox-kortitetuille saatavilla haluttaessa nitroksia. Seuran ulkopuolisilta/ilmakortittomilta mukaan lähtijöiltä peritään lisäksi kompressorin käyttömaksuna 12 euron kertamaksu koko viikonlopun osalta.

 

Ruokailut

Jokainen lähtijä hankkii omat eväät tai lähtijöiden kesken voidaan sopia myös yhteisistä muonituksista. Louhoksella on mahdollisuus paistaa makkaraa nuotiolla.

 

Ilmoittautuminen ja maksut

Leirin hinta seuran jäsenille 45€ / osallistuja / viikonloppu, jonka seura laskuttaa ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen tämän sivun lomakkeen avulla.

Kevään 2023 peruskurssilaisille on leirille varattu muutama paikka erikseen, jotka vapautetaan yleiseen jakoon toukokuun alussa tilanteen mukaan. Jos paikkoja jää, voidaan mukaan ottaa myös seuran ulkopuolisia, joille hinta 55€/hlö.

 

Ilmoittautuminen leirille on sitova, mutta jos ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este osallistua sukellusleirille, voit luonnollisesti myydä paikkasi toiselle lähtijälle.

Kesäleiri Kaatialassa

Tiedot

Alkaa:
pe 2.6. 17.00
Loppuu:
su 4.6. 17.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Jouko Näätänen
Sähköposti:

Tapahtumapaikka

Kaatialan louhos
Louhostie 339
Lentilä, 63230 Suomi
+ Google Map

RSVP

6 available Kaatialan leiri ilmoittautuminen

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Send RSVP confirmation to:
Siirry sivun alkuun