Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Syysleiri Kaatialassa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syysleiri Kaatialassa

pe 29.9.2023 17.00su 1.10.2023 17.00

Vapaa pääsy
Laitesukelluksen jatkokurssi Riihimäen Urheilusukeltajat

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää perinteisen syksyn sukellusleirin Kaatialan louhoksella Kuortaneella 29.9.–1.10.2023. Kaatialan louhos soveltuu kaikentasoisille laitesukeltajille ja tarjoaa aina jotain uutta tutkittavaa. P1-tason sukeltajat voivat sukeltaa louhoksen matalassa päässä, ja kokeneemmat sukeltajat syvässä päässä.

Leirin yhteydessä järjestetään myös seuran laitesukelluksen jatkokurssi (CMAS P2).

Aikataulut

Paikalle saavutaan perjantaina oman aikataulun mukaan. Kimppakyydeillä kuljettaessa myös matkakulut pysyvät kohtuullisina. Riihimäeltä matkaa Kaatialaan kertyy noin 270 km.

Perjantaina on mahdollisuus tehdä iltasukellus, jos on ajoissa paikalla. Paluu tapahtuu sunnuntaina sukellusten jälkeen.

Majoitus

Majoitus on on järjestetty perinteisille Sarvikkaan koskimökeille, mistä on varattu kaikki mökit seuran käyttöön: http://www.sarvikkaankoskimokit.fi/. Mökkien osoite on Ylämyllyntie 9, Kuortane (eri mökit kuin kartassa louhoksen vieressä sijaitsevat mökit).

Kaasuhuolto

Seuran matkakompressori on mukana, joten paineilmatäytöt onnistuvat niin montun reunalla kuin mökilläkin. Nitrox-kortitetuille saatavilla haluttaessa nitroksia. Seuran ulkopuolisilta/ilmakortittomilta mukaan lähtijöiltä peritään lisäksi kompressorin käyttömaksuna 12 euron kertamaksu koko viikonlopun osalta.

Ruokailut

Jokainen lähtijä hankkii omat eväät tai lähtijöiden kesken voidaan sopia myös yhteisistä muonituksista. Louhoksella on mahdollisuus paistaa makkaraa nuotiolla.

Ilmoittautuminen ja maksut

Leirin hinta seuran jäsenille 35€ / osallistuja / viikonloppu, jonka seura laskuttaa ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen tämän sivun lomakkeen avulla. Jos paikkoja jää, voidaan mukaan ottaa myös seuran ulkopuolisia, joille hinta 45€/hlö.

Muuta tärkeää

Laitesukelluksen jatkokurssille osallistujien ei tarvitse ilmoittautua erikseen leirille, sillä heidän osallistumisensa sisältyy kurssimaksuun. Kurssilaisille ja kouluttajille on varattu 4 paikkaa leirille.

Ilmoittautuminen leirille on sitova, mutta jos ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este osallistua sukellusleirille, voit luonnollisesti myydä paikkasi toiselle lähtijälle.

Syysleiri Kaatialassa

Tiedot

Alkaa:
pe 29.9.2023 17.00
Loppuu:
su 1.10.2023 17.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Jouko Näätänen
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Kaatialan louhos
Louhostie 339
Lentilä, 63230 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun