Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Laitesukelluskokeilu

ma 30.1. 19.1522.00

Vapaa pääsy
Laitesukelluskokeilu Riihimäen Urheilusukeltajat ry

Tule tutustumaan laitesukelluksen mukaansa tempaavaan maailmaan!

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun laitesukelluskokeilun maanantaina 30.1. Riihimäen uimahallissa klo 19.15 alkaen. Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 2,5 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin puolen tunnin mittainen valvottu sukelluskokeilu altaassa. Laitesukelluskokeilun hinta on 50 €/henkilö. Kokeilulle osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Kokeilu maksetaan paikan päällä (maksukortit ja yleisimmät liikuntaedut, käteinen ei käy maksuvälineenä). Kokeiluun ilmoittaudutaan täyttämällä lomake tämän sivun alalaidassa.

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Terveydentila kartoitetaan terveysselvityslomakkeella, joka otetaan täytettynä mukaan kokeiluun. Alaikäisten osallistumiseen tarvitaan huoltajan allekirjoittama terveysselvitys.

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii laitesukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ottaa mukaansa vain uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe. Mukaan kannattaa ottaa myös vanha t-paita, jotta sukelluslaitteen hihnat eivät hankaa paljasta ihoa.

Mikäli sukelluskokeilun osallistuja ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään em. 50 € laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssin osallistumismaksusta.

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi. Seuraava peruskurssi alkaa maaliskuussa 2023.

Laitesukelluskokeilu

Details

Date:
ma 30.1.
Time:
19.15 – 22.00
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:

Organizer

Teemu Virtanen
Phone
0451450415
Email

Venue

Riihimäen Uimahalli
Salpauseläntie 16
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map
View Venue Website

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.
Siirry sivun alkuun