Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Laitesukelluskokeilu

la 30.10. 17.3021.00

Vapaa
Laitesukelluskokeilu Riihimäen Urheilusukeltajat

Tule tutustumaan laitesukelluksen kiehtovaan maailmaan!

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun laitesukelluskokeilun lauantaina 30.10. Tervakosken uimahallissa klo 17.30 alkaen. Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin puolen tunnin mittainen valvottu sukelluskokeilu altaassa. Laitesukelluskokeilun hinta on 50 €/henkilö. Kokeilulle osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Kokeilu maksetaan paikan päällä (maksukortit ja yleisimmät liikuntaedut, käteinen ei käy maksuvälineenä). Kokeiluun ilmoittaudutaan täyttämällä lomake tämän sivun alalaidassa.

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Terveydentila kartoitetaan terveysselvityslomakkeella, joka otetaan täytettynä mukaan kokeiluun. Alaikäisten osallistumiseen tarvitaan huoltajan allekirjoittama terveysselvitys.

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii laitesukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ottaa mukaansa vain uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe. Mukaan voi ottaa myös vanhan t-paidan, jotta sukelluslaitteen hihnat eivät hankaa paljasta ihoa.

Mikäli sukelluskokeilun osallistuja ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään em. 50 € laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssin osallistumismaksusta.

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi. Seuraava peruskurssi pidetään keväällä 2022.

Laitesukelluskokeilu

Tiedot

Päivämäärä:
la 30.10.
Aika:
17.30 – 21.00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.riusuk.net/koulutus/

Tapahtumapaikka

Tervakosken uimahalli
Tervajoentie 4
Janakkala, 12400 Suomi

Järjestäjä

Jouni Tuomola
Puhelin:
045 669 3923
Sähköposti:

RSVP

3 available Osallistuminen laitesukelluskokeiluun

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Send RSVP confirmation to:
Siirry sivun alkuun