Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Laitesukelluskokeilu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laitesukelluskokeilu

la 12.11.2022 17.3021.00

Vapaa pääsy
Laitesukelluskokeilu Riihimäen Urheilusukeltajat ry

Tule tutustumaan laitesukelluksen mukaansa tempaavaan maailmaan!

Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää ohjatun laitesukelluskokeilun lauantaina 12.11. Tervakosken uimahallissa klo 17.30 alkaen. Aikaa laitesukelluskokeiluun on varattava noin 3 tuntia. Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja noin puolen tunnin mittainen valvottu sukelluskokeilu altaassa. Laitesukelluskokeilun hinta on 50 €/henkilö. Kokeilulle osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Kokeilu maksetaan paikan päällä (maksukortit ja yleisimmät liikuntaedut, käteinen ei käy maksuvälineenä). Kokeiluun ilmoittaudutaan täyttämällä lomake tämän sivun alalaidassa.

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Terveydentila kartoitetaan terveysselvityslomakkeella, joka otetaan täytettynä mukaan kokeiluun. Alaikäisten osallistumiseen tarvitaan huoltajan allekirjoittama terveysselvitys.

Laitesukeltajakouluttaja huolehtii laitesukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ottaa mukaansa vain uimapuku, peseytymisvälineet ja pyyhe. Mukaan kannattaa ottaa myös vanha t-paita, jotta sukelluslaitteen hihnat eivät hankaa paljasta ihoa.

Mikäli sukelluskokeilun osallistuja ilmoittautuu 2 vuoden kuluessa seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille, vähennetään em. 50 € laitesukelluskokeilumaksu laitesukelluskurssin osallistumismaksusta.

Laitesukelluskokeilu on elämys, jossa tutustutaan uuteen harrastusmahdollisuuteen. Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi. Seuraava peruskurssi alkaa kevättalvella 2023.

Laitesukelluskokeilu

Tiedot

Päivämäärä:
la 12.11.2022
Aika:
17.30 – 21.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Jouni Tuomola
Puhelin
045 669 3923
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Tervakosken uimahalli
Tervajoentie 4
Janakkala, 12400 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun