Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lauantairetki Königin Luiselle

la 11.9.2021 08.3014.00

Vapaa pääsy

Seura järjestää tekniikkasukellusretken merelle lauantaina 11.9. Retki järjestetään säävarauksella, jos tarpeeksi lähtijöitä (vähintään 3) ilmoittautuu. Päivän ainoana kohteena on 42-50m syvyydessä lepäävä miinalaiva Königin Luise.

Koska aluksessa on rajallisesti tilaa, on mukaan syytä ottaa vain välttämättömät tarvikkeet.

Retken hinta on kohteista ja lähtijöiden määrästä riippuen 25–30 €/sukeltaja. Maksu tapahtuu aluksella (maksukortti, Apple Pay, Samsung Pay tai Google Pay). Maksuvälineinä käyvät kokonaan tai osittain myös Smartumin, EazyBreakin, Edenredin ja e-Passin liikuntasetelit ja sähköiset liikuntaedut. Huomaathan, että käteistä rahaa ei seura ota vastaan.

Mukaan mahtuu kipparin lisäksi 4 sukeltajaa. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Liity myös mukaan seuran venesukeltajien WhatsApp-ryhmään tällä kutsulinkillä.Ryhmässä annetaan lisäohjeita mukaan lähtijöille. Ryhmän kautta myös ilmoitetaan, mikäli retki joudutaan perumaan sääolosuhteiden takia.

Ajo-ohje laituriin Suomenojan satamassa

Satama-alueelle johtavan portin (Hylkeenpyytäjäntie 9) jälkeen ajetaan suoraan, kunnes meri tulee vastaan. Käännytään vasemmalle rantaa seuraavalle tielle (oikealla puolella venelaiturit, vasemmalla veneiden varastointialue). Ajetaan rantaa pitkin sataman perälle, kunnes vastaan tulee mereen johtava veneiden laskuramppi oikealla puolella. Rampin takana oikealla on merelle päin jatkuva betoninen huolto- ja saaristoliikennelaituri, jossa mm. septityhjennys. Veneemme tuodaan lastattavaksi tähän laituriin. Autot voi pysäköidä viereiselle veneiden varastointialueelle.

Lauantairetki Königin Luiselle

Details

Date:
la 11.9.2021
Time:
08.30 – 14.00
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:

Organizer

Teemu Virtanen
Phone
0451450415
Email

Venue

Suomenojan satama
Hylkeenpyytäjäntie 9
Espoo, 02260 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.
Siirry sivun alkuun