Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Lauantairetki syville hylyille

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lauantairetki syville hylyille

la 21.8.2021 10.0019.00

Vapaa pääsy

Seura järjestää tekniikkasukellusretken merelle lauantaina 21.8. Retki järjestetään säävarauksella, jos tarpeeksi lähtijöitä (vähintään 3) ilmoittautuu.

Kohteet valitaan kelin mukaan, tarkoitus käydä 35 m-50 m syvyyksissä makaavilla hylyillä. Yhtenä kohteena on toivottu Königin Luisea (syvyys 42-50m) ja sinne yritämme sään salliessa.

Koska aluksessa on rajallisesti tilaa, on mukaan syytä ottaa vain välttämättömät tarvikkeet.

Retken hinta on kohteista ja lähtijöiden määrästä riippuen 35–45 €/sukeltaja. Maksu tapahtuu aluksella (maksukortti, Apple Pay, Samsung Pay tai Google Pay). Maksuvälineinä käyvät kokonaan tai osittain myös Smartumin, EazyBreakin, Edenredin ja e-Passin liikuntasetelit ja sähköiset liikuntaedut. Huomaathan, että käteistä rahaa ei seura ota vastaan.

Mukaan mahtuu kipparin lisäksi 4 sukeltajaa. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Liity myös mukaan seuran venesukeltajien WhatsApp-ryhmään tällä kutsulinkillä.Ryhmässä annetaan lisäohjeita mukaan lähtijöille. Ryhmän kautta myös ilmoitetaan, mikäli retki joudutaan perumaan sääolosuhteiden takia.

Ajo-ohje laituriin Suomenojan satamassa

Satama-alueelle johtavan portin (Hylkeenpyytäjäntie 9) jälkeen ajetaan suoraan, kunnes meri tulee vastaan. Käännytään vasemmalle rantaa seuraavalle tielle (oikealla puolella venelaiturit, vasemmalla veneiden varastointialue). Ajetaan rantaa pitkin sataman perälle, kunnes vastaan tulee mereen johtava veneiden laskuramppi oikealla puolella. Rampin takana oikealla on merelle päin jatkuva betoninen huolto- ja saaristoliikennelaituri, jossa mm. septityhjennys. Veneemme tuodaan lastattavaksi tähän laituriin. Autot voi pysäköidä viereiselle veneiden varastointialueelle.

Lauantairetki syville hylyille

Tiedot

Päivämäärä:
la 21.8.2021
Aika:
10.00 – 19.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Vili Mononen
Puhelin
040 147 5553‬
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Suomenojan satama
Hylkeenpyytäjäntie 9
Espoo, 02260 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun