Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Norppatoiminta käynnistyy jälleen

la 22.8.2020 08.3010.00

Riihimäen uimahalli on nyt avannut ovensa ja saunansa. Norppatoiminta käynnistyy lauantaina 22.8.20 klo 8.30 yhteisellä uinnilla ja sukelluksilla, mihin tulevat sekä uudet että vanhat norppamme.

Syyskausi sukelletaan tämän aloituksen jälkeen sovittavissa ryhmissä, joissa on omat ohjaajat. Norppien allasaika on edelleen lauantaisin klo 8–10 ja Nuorten uppopalloryhmä harjoittelee keskiviikkoiltaisin klo 20.30–21.30. Kaikilla norpilla on mahdollisuus osallistua molempiin vuoroihin!

Lastenallas on varattu lauantaisin klo 8.15–9 perhesukellukseen eli, 3–6 -vuotiaiden lasten ja heidän vanhempiensa (tai muun aikuisen) perhepolskutteluun. Säännöllistä Kuuttitoiminnan ohjausta altaassa ei voida järjestää, mutta pidämme tärkeänä, että myös perheen pienimmillä on mahdollisuus vesileikkien iloihin.

Älkää unohtako, että seuramme jäsenet voivat käyttää maanantain, keskiviikon, perjantain ja lauantain vuorojamme (lapset ohjatun toiminnan ulkopuolella vain aikuisen valvonnassa. Kuuntelemme myös toiveita: Jos Sinua kiinnostaa jokin sukelluslaji tai muu vesiurheilu, veteen totuttelu tai vaikka uimataidon kehittäminen, järjestämme mielellämme opastusta ja eri lajien kokeiluja.

Olisin iloinen, jos ilmoittaisitte minulle etukäteen, ketkä kaikki tulevat lauantain syyskauden avajaisiin, niin voimme hieman valmistautua. Toivottavasti kaikki jatkatte hyvää harrastusta!

HUOM! Seuramme hallitus päätti, että Kevätkauden ohjatun toiminnan maksun jo maksaneiden ei tarvitse maksaa syyskauden ohjatun toiminnan maksuja, eli tämän vuoden ajalta maksetaan vain yhden kauden ohjatun toiminnan maksu!

Ystävällisin terveisin

Tuomo Palevaara

p. 050 5163966

Norppatoiminta käynnistyy jälleen

Tiedot

Päivämäärä:
la 22.8.2020
Aika:
08.30 – 10.00

Tapahtumapaikka

Riihimäen Uimahalli
Salpauseläntie 16
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Siirry sivun alkuun