Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Perinteinen syysleiri Kaatialassa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perinteinen syysleiri Kaatialassa

pe 9.10.2020 17.00su 11.10.2020 17.00

Vapaa pääsy
Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää perinteisen syksyn sukellusleirin Kaatialan louhoksella Kuortaneella 9.–11.10.2020. Kaatialan louhos soveltuu kaikentasoisille laitesukeltajille ja tarjoaa aina jotain uutta tutkittavaa. P1-tason sukeltajat voivat sukeltaa louhoksen matalassa päässä, ja kokeneemmat sukeltajat syvässä päässä.
AIKATAULUT
Lähtö tapahtuu perjantaina 9.10.2020 oman aikataulun mukaan. Perjantaina on mahdollisuus tehdä iltasukellus, jos on ajoissa paikalla. Paluu tapahtuu sunnuntaina 11.10. sukellusten jälkeen.
MAJOITUS
Majoitus on on järjestetty Sarvikkaan koskimökeille, mistä on varattuina kaikki 3 mökkiä: http://www.sarvikkaankoskimokit.fi/
ILMAHUOLTO
Seuran matkakompressori on mukana, joten paineilmatäytöt onnistuvat niin montun reunalla kuin mökilläkin. Nitrox-kortitetuille saatavilla haluttaessa nitroksia. Seuran ulkopuolisilta mukaan lähtijöiltä peritään lisäksi kompressorin käyttömaksuna 12 euron kertamaksu.
RUOKAILUT
Jokainen lähtijä hankkii omat eväät tai lähtijöiden kesken voidaan sopia myös yhteisistä muonituksista. Louhoksella on mahdollisuus paistaa makkaraa nuotiolla.
MATKAT
Kimppakyydeillä kuljettaessa myös matkakulut pysyvät kohtuullisina. Riihimäeltä matkaa Sarvikkaan mökeille kertyy noin 270 km.
ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Leirin hinta seuran jäsenille 35 euroa / osallistuja / viikonloppu, jonka seura laskuttaa ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen vain ja ainoastaan kartan alla olevan lomakkeen avulla.
HUOMAUTUS: Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este osallistua sukellusleirille, voit tietenkin myydä paikkasi toiselle lähtijälle.
Perinteinen syysleiri Kaatialassa

Tiedot

Alkaa:
pe 9.10.2020 17.00
Loppuu:
su 11.10.2020 17.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kaatialan louhos
Louhostie 339
Lentilä, 63230 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun