Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perinteinen syysleiri Kaatialassa

pe 9.10. 17.00su 11.10. 17.00

Ilmainen
Riihimäen Urheilusukeltajat ry järjestää perinteisen syksyn sukellusleirin Kaatialan louhoksella Kuortaneella 9.–11.10.2020. Kaatialan louhos soveltuu kaikentasoisille laitesukeltajille ja tarjoaa aina jotain uutta tutkittavaa. P1-tason sukeltajat voivat sukeltaa louhoksen matalassa päässä, ja kokeneemmat sukeltajat syvässä päässä.
AIKATAULUT
Lähtö tapahtuu perjantaina 9.10.2020 oman aikataulun mukaan. Perjantaina on mahdollisuus tehdä iltasukellus, jos on ajoissa paikalla. Paluu tapahtuu sunnuntaina 11.10. sukellusten jälkeen.
MAJOITUS
Majoitus on on järjestetty Sarvikkaan koskimökeille, mistä on varattuina kaikki 3 mökkiä: http://www.sarvikkaankoskimokit.fi/
ILMAHUOLTO
Seuran matkakompressori on mukana, joten paineilmatäytöt onnistuvat niin montun reunalla kuin mökilläkin. Nitrox-kortitetuille saatavilla haluttaessa nitroksia. Seuran ulkopuolisilta mukaan lähtijöiltä peritään lisäksi kompressorin käyttömaksuna 12 euron kertamaksu.
RUOKAILUT
Jokainen lähtijä hankkii omat eväät tai lähtijöiden kesken voidaan sopia myös yhteisistä muonituksista. Louhoksella on mahdollisuus paistaa makkaraa nuotiolla.
MATKAT
Kimppakyydeillä kuljettaessa myös matkakulut pysyvät kohtuullisina. Riihimäeltä matkaa Sarvikkaan mökeille kertyy noin 270 km.
ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
Leirin hinta seuran jäsenille 35 euroa / osallistuja / viikonloppu, jonka seura laskuttaa ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen vain ja ainoastaan kartan alla olevan lomakkeen avulla.
HUOMAUTUS: Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este osallistua sukellusleirille, voit tietenkin myydä paikkasi toiselle lähtijälle.
Perinteinen syysleiri Kaatialassa

Tiedot

Alkaa:
pe 9.10. 17.00
Loppuu:
su 11.10. 17.00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kaatialan louhos
Louhostie 339
Lentilä, 63230 Suomi
+ Google Map

RSVP

Loppu! Ilmoittautuminen

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Siirry sivun alkuun