Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Rebreather-sukelluskokeilu (JJ-CCR)

Ladataan Tapahtumat

Tule tutustumaan kuplattoman laitesukelluksen maailmaan! Riihimäen Urheilusukeltajat järjestää suljetun kierron sukelluslaitteeseen eli rebreatheriin tutustumisen Tervakosken uimahallilla lauantaina 11.2. kello 16.30 alkaen. Kouluttajana kokeilussa toimii Sami Paakkarinen ja laitteena on yleisesti Suomessa ja maailmalla käytetty JJ-CCR. Kokeilu järjestetään, jos sille ilmoittautuu vähintään 3 osallistujaa.

Kokeilu soveltuu kaikille laitesukeltajille, joilla on vähintään CMAS P1 tai vastaava sukelluskoulutus (alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella). Kokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen suljetun kierron laitesukeltamiseen, vaan sitä varten on suoritettava asianmukainen koulutus, josta kerrotaan lisää kokeilun yhteydessä.

Kokeilun teoriaosuus pidetään uimahallin aulatiloissa kello 16.30 ja veteen mennään allasvuoron alkaessa kello 18. Kokeilussa veteen pääsee kouluttajan valvonnassa enintään 3 kokeilijaa kerrallaan, joten aikaa kannattaa varata allasvuoron loppuun kello 21 saakka. Mahdollisen odotusajan voi käyttää uimiseen tai snorklailuun altaassa.

Varusteiksi kokeilulle tulee ottaa omat perusvälineet ja hallikäyttöön soveltuva sukelluspuku.

Kokeilun hinta on 50 € per kokeilija. Maksu maksetaan paikan päällä kouluttajalle käteisellä (mieluiten tasarahalla). Ilmoittautuminen kokeiluun on sitova.

Rebreather-sukelluskokeilu (JJ-CCR)
Siirry sivun alkuun