Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Saimaa LiveAboard 6

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saimaa LiveAboard 6

pe 17.6.2022 18.00su 19.6.2022 18.00

Vapaa pääsy
Saimaa Liveaboard 2021

Seura järjestää jo kuudennen kerran liveaboard-sukellusleirin Mikkelin Urheilusukeltajat ry:n Tornator I -sukellustukialuksella. Vuonna 2022 leiri järjestetään 17.–19. kesäkuuta, mikäli ajankohtainen koronavirustilanne mahdollistaa järjestämisen.

Leiri sopii kaiken tasoisille sukeltajille ja mukaan mahtuu 12 seuran jäsentä. Laiva lähtee Mikkelin satamasta perjantai-iltana kello 18 ja palaa samaan paikkaan sunnuntai-iltana noin kello 18 mennessä.

Sukelluksia tehdään viikonlopun aikana 3–4. Mukaan retkelle voi lähteä ilman omaa paria, sillä kaikille järjestyy sukelluspari ja kohteet valitaan mukanaolijoiden sukellushalujen ja -luokitusten mukaan. Aluksella on kaksi kompressoria, joilla saadaan pulloihin ripeästi paineilmaa ja tarvittaessa myös nitroksia.

Omia eväitä alukselle ei tarvitse ottaa, koska yhdessä kokkaaminen (ja tietysti myös tiskaaminen) laivan hyvin varustetuissa keittiötiloissa on ollut perinteisesti olennainen osa leiriä! Ruoat hankitaan seuran muonavastaavien toimesta ennen retkeä, ruoka-ainerajoitteet ilmoitetaan oheisella ilmoittautumislomakkeella.

Majoitus aluksella tapahtuu hyteissä ja isossa salongissa, jossa on runsaasti tilaa. Punkissa on patjat valmiina, joten vuodevaatteet ja tyyny tai makuupussi tuodaan omasta takaa. Aluksessa on generaattori, joten sukellusvalojen, kännyköiden ym. laitteiden lataus onnistuu leirin aikana. Aluksessa on myös tunnelmallinen puusauna ja vesi-wc.

Polttoaineen hinnan rajun kallistumisen takia leirin hinta on hieman noussut edellisvuodesta. Vuonna 2022 leirin hinta on 100 €/osallistuja. Lisäksi laskutetaan kimpparuokailun ruokakulut, jotka jaetaan tasan osallistujien kesken. Kaikki maksut maksetaan maksukortilla aluksella (käteistä ei oteta vastaan). Myös yleisimmät liikuntaedut käyvät maksuvälineeksi leirin, mutta eivät ruokailun osalta.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu ainoastaan oheisella ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että koska seura vuokraa koko laivan käyttöönsä kiinteään hintaan, on ilmoittautuminen sitova. Tämä ei koske tilannetta, jossa koko leiri joudutaan siirtämään koronatilanteen tai muun pakottavan syyn takia.

Saimaa LiveAboard 6

Tiedot

Alkaa:
pe 17.6.2022 18.00
Loppuu:
su 19.6.2022 18.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Teemu Virtanen
Puhelin
0451450415
Sähköposti

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun