Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saimaa Liveaboard 7

pe 30.6. 18.00su 2.7. 18.00

Vapaa pääsy
Saimaa Liveaboard 2021

Seura järjestää jo seitsemännen kerran liveaboard-sukellusleirin Mikkelin Urheilusukeltajat ry:n Tornator I -sukellustukialuksella. Vuonna 2023 leiri järjestetään 30.6. –2.7.

Leiri sopii kaiken tasoisille sukeltajille ja mukaan mahtuu 12 seuran jäsentä. Laiva lähtee Mikkelin satamasta perjantai-iltana kello 18 ja palaa samaan paikkaan sunnuntai-iltana noin kello 18 mennessä.

Sukelluksia tehdään viikonlopun aikana 3–4. Mukaan retkelle voi lähteä ilman omaa paria, sillä kaikille järjestyy sukelluspari ja kohteet valitaan mukanaolijoiden sukellushalujen ja -luokitusten mukaan. Aluksella on kaksi kompressoria, joilla saadaan pulloihin ripeästi paineilmaa ja tarvittaessa myös nitroksia.

Omia eväitä alukselle ei tarvitse ottaa, koska yhdessä kokkaaminen (ja tietysti myös tiskaaminen) laivan hyvin varustetuissa keittiötiloissa on ollut perinteisesti olennainen osa leiriä! Ruoat hankitaan seuran muonavastaavien toimesta ennen retkeä, ruoka-ainerajoitteet ilmoitetaan oheisella ilmoittautumislomakkeella.

Majoitus aluksella tapahtuu hyteissä ja isossa salongissa, jossa on runsaasti tilaa. Punkissa on patjat valmiina, joten vuodevaatteet ja tyyny tai makuupussi tuodaan omasta takaa. Aluksessa on generaattori, joten sukellusvalojen, kännyköiden ym. laitteiden lataus onnistuu leirin aikana. Aluksessa on myös tunnelmallinen puusauna ja vesi-wc.

Vuonna 2023 leirin hinta on 110 €/osallistuja. Lisäksi laskutetaan kimpparuokailun ruokakulut, jotka jaetaan tasan osallistujien kesken. Kaikki maksut maksetaan maksukortilla aluksella (käteistä ei oteta vastaan). Myös yleisimmät liikuntaedut käyvät maksuvälineeksi leirin, mutta eivät ruokailun osalta.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu ainoastaan oheisella ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että koska seura vuokraa koko laivan käyttöönsä kiinteään hintaan, on ilmoittautuminen sitova. Tämä ei koske tilannetta, jossa koko leiri joudutaan siirtämään koronatilanteen tai muun pakottavan syyn takia.

Saimaa Liveaboard 7

Tiedot

Alkaa:
pe 30.6. 18.00
Loppuu:
su 2.7. 18.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Jouko Näätänen
Sähköposti:

Tapahtumapaikka

Mikkelin satama

RSVP

8 available Ilmoittautuminen Saimaa Liveaboard 7

Ole hyvä ja täytä kaikki vaaditut kentät

Send RSVP confirmation to:
Siirry sivun alkuun