Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Sukellusretki merelle

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukellusretki merelle

su 8.8.2021 09.1519.00

Vapaa pääsy

Seura järjestää sukellusretken merelle sukellustukialus Lentävällä Laiturilla sunnuntaina 8.8. Retki järjestetään säävarauksella, jos tarpeeksi lähtijöitä ilmoittautuu.

Kohteet valitaan kelin ja osallistujien sukellusluokituksen mukaan. Päivän aikana tehdään 2 sukellusta. Aluksella on kaasugrilli.

Koska aluksessa on rajallisesti tilaa, on mukaan syytä ottaa vain välttämättömät tarvikkeet.

Retken hinta on lähtijöiden määrästä ja kohteista riippuen 30–45 €/sukeltaja. Maksu tapahtuu aluksella (maksukortti, Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay). Maksuvälineinä käyvät kokonaan tai osittain myös Smartumin, EazyBreakin, Edenredin ja e-Passin liikuntasetelit ja sähköiset liikuntaedut. Huomaathan, että käteistä rahaa ei seura ota vastaan.

Mukaan mahtuu kipparin lisäksi 4 sukeltajaa. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Liity myös mukaan seuran venesukeltajien WhatsApp-ryhmään tällä kutsulinkillä. Ryhmässä annetaan lisäohjeita mukaan lähtijöille. Ryhmän kautta myös ilmoitetaan, mikäli retki joudutaan perumaan sääolosuhteiden takia.

Ajo-ohje laituriin Suomenojan satamassa

Satama-alueelle johtavan portin (Hylkeenpyytäjäntie 9) jälkeen ajetaan suoraan, kunnes meri tulee vastaan. Käännytään vasemmalle rantaa seuraavalle tielle (oikealla puolella venelaiturit, vasemmalla veneiden varastointialue). Ajetaan rantaa pitkin sataman perälle, kunnes vastaan tulee mereen johtava veneiden laskuramppi oikealla puolella. Rampin takana oikealla on merelle päin jatkuva betoninen huolto- ja saaristoliikennelaituri, jossa mm. septityhjennys. Veneemme tuodaan lastattavaksi tähän laituriin. Autot voi pysäköidä viereiselle veneiden varastointialueelle.

Sukellusretki merelle

Tiedot

Päivämäärä:
su 8.8.2021
Aika:
09.15 – 19.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Joonas Ylivaara
Puhelin
0400 285 827‬
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Suomenojan satama
Hylkeenpyytäjäntie 9
Espoo, 02260 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun