Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tähtiseura-auditointi

su 10.4.2022 12.0017.00

Vapaa pääsy

Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n tuleva Tähtiseura-auditointi järjestetään sunnuntaina 10.4. kello 12.00-17.00 Riihimäen reserviläisten kerhotilassa (Lopentie 3–7, katutaso). Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kertomaan ja keskustelemaan seuran toiminnasta. Toivomme paikalle reilusti harrastajia, toimihenkilöitä (ohjaajia, kouluttajia, hallituksen jäseniä, jaosvastaavia), norppia sekä norppien huoltajia!

Auditoinnissa käydään kokonaisvaltaisesti läpi seuran toimintaa ja varmistetaan, että se täyttää yhä Olympiakomitean Tähtiseurakriteerit. Aiemmin auditointi on tehty erikseen joko aikuistoiminnalle tai nuorisotoiminnalle, mutta tänä vuonna molemmat seuratoiminnan osa-alueet auditoidaan yhdessä. Tämän vuoksi auditointiin on varattu reilusti aikaa. Auditointi aloitetaan nuorisotoiminnasta, ja tapahtumaan osallistuvat lapset ja nuoret pääsevät halutessaan lähtemään kotiin heti tämän jälkeen.

Seura tarjoaa osallistujille auditoinnin aikana kahvia ja pientä purtavaa. Tarjoilujen määrän mitoittamista varten osallistujia pyydetään ilmoittamaan tulostaan oheisella lomakkeella.

Auditointi järjestetään ensisijaisesti lähitapahtumana, mutta koronatilanteen heiketessä se voidaan muuttaa myös etätapahtumaksi. Tästä tiedotetaan tarpeen vaatiessa erikseen.

Tähtiseura-auditointi

Details

Date:
su 10.4.2022
Time:
12.00 – 17.00
Cost:
Vapaa pääsy
Event Category:

Organizer

Jenna Ranki
Phone
0405405880
Email

Venue

Riihimäen reserviläisten kerhotila
Lopentie 3–7
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.
Siirry sivun alkuun