Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Tähtiseura-auditointi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tähtiseura-auditointi

su 10.4.2022 12.0017.00

Vapaa pääsy

Riihimäen Urheilusukeltajat ry:n tuleva Tähtiseura-auditointi järjestetään sunnuntaina 10.4. kello 12.00-17.00 Riihimäen reserviläisten kerhotilassa (Lopentie 3–7, katutaso). Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kertomaan ja keskustelemaan seuran toiminnasta. Toivomme paikalle reilusti harrastajia, toimihenkilöitä (ohjaajia, kouluttajia, hallituksen jäseniä, jaosvastaavia), norppia sekä norppien huoltajia!

Auditoinnissa käydään kokonaisvaltaisesti läpi seuran toimintaa ja varmistetaan, että se täyttää yhä Olympiakomitean Tähtiseurakriteerit. Aiemmin auditointi on tehty erikseen joko aikuistoiminnalle tai nuorisotoiminnalle, mutta tänä vuonna molemmat seuratoiminnan osa-alueet auditoidaan yhdessä. Tämän vuoksi auditointiin on varattu reilusti aikaa. Auditointi aloitetaan nuorisotoiminnasta, ja tapahtumaan osallistuvat lapset ja nuoret pääsevät halutessaan lähtemään kotiin heti tämän jälkeen.

Seura tarjoaa osallistujille auditoinnin aikana kahvia ja pientä purtavaa. Tarjoilujen määrän mitoittamista varten osallistujia pyydetään ilmoittamaan tulostaan oheisella lomakkeella.

Auditointi järjestetään ensisijaisesti lähitapahtumana, mutta koronatilanteen heiketessä se voidaan muuttaa myös etätapahtumaksi. Tästä tiedotetaan tarpeen vaatiessa erikseen.

Tähtiseura-auditointi

Tiedot

Päivämäärä:
su 10.4.2022
Aika:
12.00 – 17.00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Jenna Ranki
Puhelin
0405405880
Sähköposti

Tapahtumapaikka

Riihimäen reserviläisten kerhotila
Lopentie 3–7
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map

RSVP

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Siirry sivun alkuun