Riihimäen Urheilusukeltajat

Pinnan alla jo vuodesta 1978

Lahjakortti

15,00 200,00  (ei alv.)

Kuvaus

Riihimäen Urheilusukeltajien sähköisellä lahjakortilla yllätät ystävän tai perheenjäsenen! Lahjakortti sopii mainiosti esimerkiksi laitesukelluskokeilun maksuvälineeksi, sillä laitesukelluskokeiluun osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Lahjakortilla voi myös ostaa seuratuotteita seuran verkkokaupasta. Seuran jäsenet voivat käyttää lahjakorttia maksuna esimerkiksi seuran sukelluskursseilla, leireillä tai veneretkillä.

Kun tilaat lahjakortin, toimi seuraavasti:

  • Valitse kortin hinta (esimerkiksi laitesukelluskokeiluun riittää 50€ arvoinen kortti). Kortti voidaan käyttää myös osamaksuna seuran tuotteesta tai palvelusta, joten sen ei tarvitse kattaa koko summaa. Vastaavasti samaa korttia voidaan käyttää maksuna useammasta kuin yhdestä seuran verkkokaupasta tehdystä ostoksesta, sillä verkkokauppa pitää automaattisesti kirjaa lahjakortin saldosta.
  • Jos tahdot, että lahjakortti lähetetään verkkokaupasta suoraan saajan sähköpostiin, kirjoita kentään Vastaanottaja kortin saajan sähköpostiosoite. Jos kuitenkin haluat itse tulostaa ja antaa kortin lahjan saajalle, kirjoita vastaanottajakenttään oma sähköpostiosoitteesi.
  • Kirjoita kentään Lähettäjä oma nimesi tai muun lahjan antajan nimi. Lisätietoihin voit halutessasi kirjoittaa vapaamuotoisen tervehdyksen lahjan saajalle.
  • Lahjakortti on voimassa toistaiseksi. Kortti lunastetaan joko klikkaamalla lahjakorttisähköpostissa olevaa lunastuslinkkiä tai syöttämällä lahjakortin numero verkkokaupan kassalla.

Lahjakortista saat tarvittaessa lisätietoja seuratuotevastaavalta, .

 

Lahjakortti
Siirry sivun alkuun