Lahjakortti

50,00 200,00 

Poista
Osasto:

Kuvaus

Riihimäen Urheilusukeltajien sähköisellä lahjakortilla yllätät ystävän tai perheenjäsenen! Lahjakortti sopii mainiosti esimerkiksi laitesukelluskokeilun maksuvälineeksi, sillä laitesukelluskokeiluun osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Lahjakortilla voi myös ostaa seuratuotteita seuran verkkokaupasta. Seuran jäsenet voivat käyttää lahjakorttia maksuna esimerkiksi seuran sukelluskursseilla, leireillä tai veneretkillä.

Kun tilaat lahjakortin, toimi seuraavasti:

  • Valitse kortin hinta (esimerkiksi laitesukelluskokeiluun riittää 50€ arvoinen kortti). Kortti voidaan käyttää myös osamaksuna seuran tuotteesta tai palvelusta, joten kortin ei tarvitse kattaa koko summaa. Huomaathan, että kortista ei kuitenkaan palauteta lunastamatta jäänyttä summaa.
  • Valitse kortin käyttötarkoitus. Jos valitset Saajan valitsema, voi kortin saaja käyttää kortin haluamansa tuotteen tai seuran palvelun ostoon. Voit valita myös Muu, ja täsmentää käyttötarkoituksen lisätietoihin kaupan kassalla.
  • Saajan nimi (kirjoita lisätietoihin verkkokaupan kassalla)
  • Toivottu viimeinen voimassaolopäivä (kirjoita lisätietoihin verkkokaupan kassalla, kortti on voimassa 2 vuotta)

Saat lahjakortista maksulinkin, jonka maksettuasi saat lahjakortin kaupassa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit itse tulostaa lahjakortin, ja antaa sen lahjan saajalle.

Lahjakortista saat tarvittaessa lisätietoja seuratuotevastaavalta, .

Lahjakortti
Siirry sivun alkuun